•  Navigation
 • Alchimia transformarii interioare - DESCHIDEREA INIMII - Workshop

 • Atelier de lucru cu energia Cristica pentru trezirea si deschiderea Inimi

  Drumul inapoi catre Esenta ta trece inevitabil prin inima. Acolo este centrul Iubirii, al purtatii, al simtirilor, al frumosului. Toate acestea exista in noi, dar sunt inchise intre zidurile pe care le-am construit in jurul Inimii noastre. Sub straturi de emotii blocate, de conditionari induse de mediul in care traim, vocea inimii aproape ca nu se mai poate face auzita in viata noastra. Si astfel jucam Jocul Divin numit Existenta, zbatandu-ne undeva la periferia finitei nostre, purtand totusi in noi o fantana nesecata de Iubire si Lumina care ne poate aduce catre Centru, acolo unde incetam sa mai supravietuim si incepem sa Traim cu adevarat.

  Lucram cu mintea in fiecare zi. Lucram atat de mult cu ea incat am ajuns sa ii atribuim un rol care nu este al sau, am transformat-o din instrument de manifestare a esentei noastre, din instrument de experimentare in Stapan. Si cand mintea dicteaza fara a tine cont de vocea inimii – canal pentru frecventa sufletului – atunci viata noastra isi pierde Sensul Divin, isi pierde Seva.

  Va propunem o zi de lucru intensiv in frecventa Inimii, o zi in care sa trezim si sa deschidem aceasta parte din noi pentru a o face sa lucreze in viata noastra, alaturi de minte, pentru a ii reda rolul de Stapan si pentru a retransforma mintea intr-un instrument util de manifestare dar care sa nu ne mai controleze fiecare secunda a vietii. Condusi de vocea inimii, trecem de la A FACE la A Fi si din acea stare de A Fi, cu inima deschisa si activa, A FACE capata cu totul alt sens, viata noastra capata cu totul alte nuante, retrezindu-ne in acest Joc Divin, amintindu-ne ca suntem parte din Intregul Divin. Atunci cand incepi sa iti deschizi inima, redevii liber, inalt, mesager al frumosului, zambet, abundenta si daruire in acelasi timp, echilibru si mai ales Calator pe Calea catre propria ta Esenta Universala.

  Ce vom face:

  -meditatii si exercitii de curatare a negativitatii din campurile noastre

  -vom lucra intensiv prin tehnici si meditatii pentru deschiderea inimii si eliberarea barierelor si blocajelor care se interpun intre tine si centrul fiintei tale, intre tine si Iubire, intre tine si bucuria de a Trai

  -lucrul cu energie Cristica pentru iertare, acceptare si deschidere catre esenta a ceea ce suntem. Aducand energia Cristica in viata noastra, vom invata sa ne umplem inima de lumina, viata si frumos si sa ne eliberam de zidurile care apasa pe inima noastra impiedicand sufletul sa se exprime

  -tehnica de curatare a spatiilor in care traim sau lucram cu ajutorul energiei cristice

  Transformarea interioara reprezinta Calea catre tine, cel care Esti cu adevarat. Astfel de intalniri reprezinta pasi pe care ii faci catre Centrul Fiintei tale, pentru ca viata sa isi recapete Sensul din spatele sensurilor mici, de suprafata pe care le traim in cotidian.

  Fiecare moment al vietii noastre poate fi o bucurie, un pas pe Cararea de Lumina. Totul este sa iti reamintesti cum sa pasesti pe aceasta cale.

  Te asteptam sambata 24.08.2013, intre orele 10.00 si 18.00 sa ne indreptam atentia catre Inima, sa o eliberam, sa o deschidem, sa dedicam aceasta zi descatusarii sufletului nostru care va incepe sa vorbeasca prin noi, transformandu-ne, reamintindu-ne ca putem Zambi Zambetul Divin. Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Donatia pentru aceasta intalnire cu inima este de 60 ron. Detalii suplimentare, in legatura cu locatia, vor fi oferite celor inscrisi.

  Va asteptam cu drag sa ne reamintim sa traim pe frecventa adevarului, sa ne deschidem catre energia iubirii neconditionate, a acceptarii si recunostintei pentru a fi mai mult, a trai mai plenar si a accesa izvorul nesecat al iubirii si bucuriei interioare.