•  Navigation
 • Bucuresti - Atelier de Autocunoastere - Curatarea filtrelor prin care privim viata – ELIBERAREA de AUTOLIMITARI!

 • Va anuntam cu drag ca incepem seria de „ATELIERE de AUTOCUNOASTERE” in Bucuresti.

  Acestea se vor desfasura odata sau de doua ori pe luna, in functie de cereri si vor avea loc la Centrul de Dezvoltare Personala „La Copacul Vietii” din Bucuresti, incepand cu ora 19.00, cu o durata de 2-3 ore.

  Pentru ca avem nevoie sa ne cunoastem, pentru ca avem nevoie sa sondam acele parti din noi care ne cauzeaza dezechilibre si, nu in ultimul rand, avem nevoie sa facem cu noi insine o lucrare profunda de dezvoltare personala, de schimbare reala care sa depaseasca nivelul de teorie si texte frumoase citite in carti, dar ramase la nivel de idee sau cuvant, din acest motiv am conceput seria de ATELIERE de AUTOCUNOASTERE, ateliere care, avem incredere ca te vor ajuta sa incepi sa simti cu adevarat gustul vietii si al bucuriei de a trai liber prioria-ti viata! Si asta pentru ca libertatea si bucuria sunt defapt stari interioare pe care nu trebuie sa ti le ofere nimeni, ci la care ajungi prin forte proprii lucrand cu tine si producand transformari reale in interiorul tau si in felul in care pasesti prin viata.

  Autocunoasterea este esentiala in procesul de transformare si dezvoltare personala. Daca nu inveti sa te cunosti nu ai sa stii niciodata ce anume vrei sa schimbi la tine, unde anume doresti sa ajungi realmente, cum si de ce. Toate raspunsurile la propriile tale intrebari despre viata au la baza AUTOCUNOASTEREA.

  Te asteptam, deci, sa exploram impreuna teme de viata variate, sa ne cunoastem si sa crestem impreuna. Participarea la eveniment presupune o consumatie minima, din partea dumneavoastra, din meniul Localului Copacul Vietii, unde se vor tine aceste intalniri (un loc deosebit, unde ne vom simti extraordinar impreuna, explorand tema serii respective) iar pentru evenimentul in sine si pentru efortul depus de cei implicati in organizare, sunteti invitati sa donati cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.

   autocunoastere1 copy

  Tema serii de pe 21 Februarie 2013:

  Curatarea filtrelor prin care privim viata – ELIBERAREA de AUTOLIMITARI!

   

  In cadrul acestei intalniri, iti propun sa pasim pe calea recapatarii puterii personale, prin constientizarea distorsionarilor de natura cognitiv-mentala pe care le aducem, in fiecare zi, realitatii propriei vieti si a lumii/mediului in care traim. Vom trece in revista modalitatile prin care fiecare dintre noi, in masura mai mare sau mai mica, deformeaza realitatea in functie de o serie de filtre interioare capatate prin obisnuinte-conditionati-repetarea unor patternuri de natura mental-comportamentala, autosabotandu-si, in acest fel, propriul echilibru si propria liniste launtrica. Vom vedea ca eliminand aceste filtre, mare parte din senzatiile de angoasa, anxietate, tristete sau chiar furie dispar, lasand loc unei intelegeri mult mai intelepte, flexibile, deschise si senine a propriei vieti. Vom face de asemenea exercitii de analiza si constientizare personala precum si tehnici NLP de curatare a acestor filtre in asa fel incat sa putem pasi in viata cu mai multa claritate si intelepciune. Pe scurt vom face:

  –          Trecerea in revista, cu exemplificari, a filtrelor de natura cognitiva, pe care le aplicam asupra realitatii

  –          Exercitii de autoanaliza a propriei persoane si a felului in care fiecare se raporteaza la viata in momentul prezent

  –          Exercitii de eliminare a filtrelor de autosabotare

  –          Discutii libere, intrebari si raspunsuri, impartasiri si clarificari, in masura in care timpul ne-o va permite

   

  Te asteptam cu drag!

  Coordonatori:

  Laura Mocanu: Master-Practitioner NLP (Life Coach)

  Filip Razvan: Redactor pe portalurile de dezvoltare personala si spiritualitate www.noulpamant.ro si www.extinderea-constiintei.ro, conferentiar pe teme spirituale.

   

  Data: 21 Februarie 2013

  Locatia: Bucuresti, centrul de dezvoltare personala „Copacul Vietii”

  Durata: 2-3 ore in functie de desfasurarea serii

  Contributia dvs: o consumatie minima din meniul localului Copacul Vietii, iar pentru evenimentul in sine si pentru efortul depus de cei implicati in organizare, sunteti invitati sa donati cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.

  Pentru inscrieri va rog sa trimiteti un e-mail la adresa razvan@harmonygroup.ro sau sa anuntati la tel: 0723.225.802 pentru ca locurile in sala sunt limitate.