•  Navigation
 • Cine Sunt eu dincolo de aparente – seara de meditatie si introspectie pentru sondarea starii de Constiinta Pura

 • Cine Sunt eu dincolo de aparente copy

  Va asteptam cu miercuri, 2 martie, intre orele 18.30 si 22.00, pentru inca o intalnire cu Noi Insine, dincolo de zidurile conditionarilor, intr-o zi speciala, in care vom sonda adancimile fara margini ale Iubirii. Fiecare pas prin care gustam din infinitul naturii noastre fundamentale ne aduce cu siguranta mai aproape de cunoasterea in adevaratul sens al cuvantului a ceea ce suntem, mai aproape de pacea, linistea si bucuria care emana din dezvaluirea Esentei noastre. Esenta noastra nu este menita sa ramana in umbra pentru totdeauna ci este menita sa inceapa sa fie cunoscuta si adusa in manifestarea vietii noastre de zi cu zi, de catre fiecare, in ritmul propriu. Dar inainte de toate este necesara recunoasterea sa si a realitatii sale inauntrul fiecaruia dintre noi. Exercitiile de constienta, introspectie si auto-observare pe care le vom parcurge luni seara au scopul de a ne aduce in contact cu aceasta parte profunda din noi, cu realitatea a ceea ce suntem cu adevarat.

  Locatia: str. Barbu Vacarescu nr. 4

  Insecrierile se fac pe e-mail la razvan@harmonygroup.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site: http://harmonygroup.ro/contact. Detalii suplimentare legate de eveniment puteti afla prin intermediul celor doua contacte de mai sus, sau la numarul de telefon 0723.225.802.

  Locuri limitate: 18

  Pentru a participa la aceasta intalnire se sugereaza o donatie de 50 de lei pentru asigurarea continuitatii acestor seri.

  Imi doresc sa fac din aceste intalniri niste mini-Satsanguri, sa strang un grup de persoane ce doresc sa afle adevarul in legatura cu adevarata lor natura si sunt menite a ne oferi o ”privire” directa in strafundurile constientei noastre, de acolo de unde radiaza intreaga energie ce creaza realitatea pe care o percepem. Intalnirile vor avea loc odata de 2 saptamani, iar pentru cei care isi doresc se poate face si un abonament de 250 lei pentru patru luni.