•  Navigation
 • Curs de HUMAN DESIGN si ENEAGRAMA

 • Curs de HUMAN DESIGN si ENEAGRAMA – 07-08 octombrie si 28-29 octombrie 2017, Bucuresti

  In octombrie incepem o serie de cursuri pentru dezvoltare personala, spirituala si pentru auto-cunoastere la toate nivelurile. In weekendul 07-08 octombrie va fi primul modul dedicat Human Design, iar in weekendul 28-29 octombrie, weekendul va fi dedicat Eneagramei.
  Pentru ca nu am venit intamplator pe acest Pamant, fiecare dintre noi are un ceva anume de experimentat in scop evolutiv, experiente catre care se indreapta datorita mediului ales in care traieste, inclinatiilor native, energeticii corpului si multe altele. Poti participa la unul dintre weekenduri sau la ambele, sau poti alege sa vii luna aceasta la Human Design si luna viitoare la cursul de Eneagrama. Credem ca aceasta impletire de sisteme mature de autocunoastere este combinatia perfecta pentru depasirea automatismelor care ne mentin in suferinta si nu ne lasa sa evoluam cu adevarat.

  07 – 08 OCTMBRIE 2017 HUMAN DESIGN

  Human Design mai este numit si STIINTA DIVERSITATII, pentru ca este unul dintre cele mai complexe si accurate sisteme de autocunoastere si, in consecinta, te poate ajuta sa iti intelegi cu transparenta costumul pe care l-ai imbracat in aceasta viata, harta vietii, inclinatiile ascunse, potentialul constient si inconstient, energetica corpului propriu pe fiecare centru in parte, montivele pentru care te-ai nascut intr-un anumit mediu de viata si scopul cu S mare al vietii tale (numit in Human Design si “CRUCEA INCARNARII”),
  Human Design reprezinta un manual de viata calat pe specificul fiecarui individ in parte pe care cu totii ar fi indicat sa il avem inca de la nastere, avand in vedere ca, fie ca vrem fie ca nu vrem, harta vietii noastre, intr-un fel sau altul, se va face vazuta in manifestarea propriei vieti, aceasta fiind un scop mult mai inalt al sufletului nostru care a venit aici pentru anumite experiente si invatari.

  In momentul in care iti citesti “planul vietii”, multe DE CE-uri dispar si multe “AHA-uri” se instaleaza in propria intelegere, lectiile de viata iti devin mai clare si mare parte din tumultul interior se relaxeaza pentru ca incepi sa intelegi de ce treci prin anumite experiente, iar lucrurile incep sa se lege in interiorul tau.
  Cursul de Human Design va cuprinde doua zile in care iti vei afla:

  Tipologia si strategia de viata (manifestator, generator, manifestator-generator, proiector sau reflector) precum si tipul de aura
  Strategia prin care sa iei decizii in momente de viata importante (emotionala, splenica, sacrala etc…) in functie de energetica proprie si specificul “vehicolului ” tau.
  Energetica corpului cu explicatii pe fiecare Centru in parte in care vom explica care sunt atitudinile sanatoase si nesanatoase in functie de tipul fiecarui Centru in parte.
  Profilul personal – martir, eretic, opportunist, investigator etc… combinatia dintre acestea care iti este caracteristica si ce anume inseamna pentru viata ta.
  Polaritatile Nodale – in care vei afla cum este mediul inconjurator in care te-ai nascut si vei intelege de ce te-ai nascut intr-o anumita familie si carui scop serveste faptul ca traiesti inconjurat de anumiti oameni sau conditii.
  Crucea Incarnarii – care iti va arata misiunea principal a vietii tale, pe care, insa, o vei putea atinge doar in momentul in care vei incepe sa devii constient sis a traiesti in conformitate cu planul propriei incarnari.
  Portile de pe fiecare Centru energetic, care iti vor dezvalui potentialul constient dar si potentialul neconstientizat, tendinte si lectii de viata.
  Canale si Circuite care iti vor aduce intelegeri suplimentare legate de viata ta si de linia ta de destin.

  La sfarsitul celor doua zile vei primi propriul profil, propriul „manual de viata” care insumeaza intre 60 si 80 de pagini, depinzand de fiecare in parte, un material care te va sprijini intreaga viata si la care te vei putea intoarce recurent, ori de cate ori vei simti nevoia, pentru a iti putea intelege mai bine experientele si pentru a putea trai mai constient.
  Singurul mod de a nu mai trai orbecaind, de a putea transcende automatismele care te tin ancorat in probleme si turbulente interioare este constientizarea propriei programari. Acesta reprezinta un curs de dezvoltare personala care nu iti va vorbi despre concepte generale ci va merge direct la tinta, dezvaluindu-ti SPECIFICUL EXPERIENTEI PROPRII.
  Ceea ce este necesar sa faci dupa parcurgerea acestui material este sa il pui in practica si sa faci din el un instrument zilnic pentru CONSTIENTA.

  28 – 29 OCTOMBRIE 2017 ENEAGRAMA

  Eneagrama este unul dintre cele mai vechi sisteme de cunoastere, originea sa pierzandu-se in negura timpului, fiind principala unealta de lucru pe care o folosesc sufitii pentru dezvoltare personala, spirituala, constienta si pentru intelegerea lumii in care traim. Eneagrama este la baza o HARTA A REALITATII dintr-o perspectiva iluminata. In ultimul weekend din octombrie, vom descoperi Eneagrama personalitatii, Enagrama Pasiunilor si a Virtutilor si Enagrama Sacra, cu ajutorul carora vom afla intelege cum functioneaza personalitatea noastra, cum se apara Egoul in fata diverselor incercari zilnice, cum se naste fixatia de baza a tipologiei proprii de Eneagrama, in jurul careia se tes toate caracteristicile egoului nostru.

  Intalnirea noastra are scopul sa identificam mai intai tipologia de Eneagrama a fiecaruia, una dintre cele noua fiind baza intregii structuri egotice, a tuturor programelor si a fixatiilor de personalitate, acele lucruri care ne mentin in ignoranta si in inconstienta. Odata constientizate, acestea pot fi depasite, in timp, prin lucru, prin exercitii, ceea ce ne face sa fim din ce in ce mai liberi sa putem alege acele lucruri care sunt cu adevarat esentiale pentru noi. In timp, devenim tot mai constienti de functionarea noastra automata, dandu-ne astfel sansa sa o depasim, sa devenim spontani si, in final, sa ajungem sa constientizam fondul luminos al propriului nostru Suflet. Acesta va razbate prin fondul din ce in ce mai subtire de conditionare, scotand la iveala Virturile noastre sufletesti, schimband complet modul in care traim in feluri pe care nici macar nu ni le putem imagina atunci cand suntem identificati cu egoul nostru.

  Cursul de Eneagarama va cuprinde doua zile in care iti vei afla:

  Tipologia de Eneagrama, aripa si Trigrama (modul in care este conditionata si functioneaza structura egotica, instinctele si supra-egoul)
  Functionarea Eneagramei, directia de integrare, de dezintegrare, reactia la stres
  Teoria golurilor, care iti explica modul in care se creaza fixatia de Eneagrama si cum functioneaza.
  Enegrama Sacra – valenta Sufletului care vrea sa se exprime prin tine si care este mimata de structura egotica.
  Enagrama Pasiunilor si a Virtutilor – din care vei intelege cum sa devii constient de fixatie, pentru a o putea depasi.
  Notiuni esentiale pentru dezvoltare personala legate de structura egotica, de instincte si de supra-ego.

  La sfarsitul celor doua zile vei primi propriul profil, care este psiho-activ, declansand in mod automat un proces de aprofundare a constientei. Aceasta este o baza extrem de sanatoasa pentru orice dorim sa intreprindem in viata si primul pas esential pentru eliberarea de automatisme. Practic, Eneagrama dezvaluie absolut tot ceea ce avem nevoie sa stim despre felul in care intreaga structura psihologica – care ne influenteaza cand luam decizii, ne alegem calea in viata, modul de gandire, felul in care abordam chestiunile legate de supravietuire, de relatii sociale si intime etc. – ne modeleaza viata de la varste fragede pana la final.

  Combinatia dintre cele doua sisteme schimba in mod dramatic felul in care abordam viata, felul in care ne percepem pe noi insine si pe ceilalti si poate conduce, atunci cand intelegi valoarea lor, catre libertate. O libertate matura, in care ajungi sa traiesti constient si sa depasesti atat zonele obscure din interiorul tau dar si cele pe care mediul inconjurator ti le prezinta. Cele doua sisteme de autocunoastere se completeaza unul pe celelalalt intr-un mod extraordinar si sunt unelte esentiale pentru oricine isi doreste sa traiasca altfel, frumos, liber de constrangeri si constient de propria valoare reala si de potentialul deja existent, care de cele mai multe ori nu este constientizat. 

  Daca te inscrii la cursul de HUMAN DESIGN: 350 ron, la ENEGRAMA: 250 ron, iar daca alegi sa vii in ambele weekenduri: 500 ron.
  Data: 07-08 octombrie, intervalul 10.30 – 19.00 HUMAN DESIGN
  Data: 28-29 octombrie, intervalul 10.30 – 19.00 ENEAGRAMA

  Cei interesati se pot inscrie la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel 0723.225.802.

  Inscrierile pentru HUMAN DESIGN se fac maxim pana joi 05 octombrie, la orele pranzului deoarece va fi necesar sa avem timp pentru intocmirea profilelor fiecarui participant. In mod ideal locurile sunt limitate la 10 participanti, pentru a putea interactiona cu fiecare in parte. Inscrierile pentru persoanele care doresc sa participe doar la cursul de ENEAGRAMA se fac maxim pana vineri 27 octombrie.
  Pentru a putea participa la cursul de HUMAN DESIGN, este neaparat necesar sa iti cunosti locul nasterii, data nasterii dar si ora nasterii exacta, cu o marja de eroare cat se poate de redusa, pentru un profil acurat. Pentru cursul de Eneagrama, identificarea tipologiei se face cu ajutorul unui test specializat si prin discutii clarificatoare, daca testul nu este concludent.

  Te asteptam cu drag!

  Pentru noi, profilul Human Design a insemnat una dintre cele mai importante revelatii care ne-a dus catre o viata constienta si o reala maturizare, iar Eneagrama ne-a ajutat sa devenim constienti, sa ne dezvoltam simtul discernamantului, pentru ca mai apoi sa ne dezvaluie functionarea Esentei noastre spirituale in viata de zi cu zi si nu numai.

  TESTIMONIALE:

  Silvia

  Mulțumesc din suflet Laura si Razvan pentru că m-ați ajutat să mă redescopăr. Sunteți niște oameni minunați… ce sa spun… cu o răbdare si o profunzime deosebită. Mi-ați dat de lucru și asta este bine pentru că știu că de data asta lucrez la mine si pentru mine, întelegându-mă mai bine si înțelegând în sfarșit de ce mă aflu aici. Mi-am regăsit sensul și am senzația că mi s-a luat un văl de pe ochi.

  Alina

  Nu am crezut câ voi putea vreodată să aflu atâtea lucruri despre mine într-o singură zi. M-am simțit văzută și ascultată cu adevărat si conștientizările pe care le-am primit și care încă curg la o săptămână după ședinta de Human Design sunt de neprețuit. Vă voi ține la curent cu evoluția mea și vă doresc tot binele din lume. Un mare mulțumesc!

  Daniel

  Sedința de Human Design, aproape coplesitoare in informații,  m-a facut sa ma reîmpac cu mine și cu viața mea. M-a ajutat să trec peste multă vinovătie, să pricep ca venim cu anumite tendințe prestabilite care au un sens si mai presus de toate am aflat ca am și calitați și incă multe…! pe care desi le intuiam nu le conștientizam pe deplin.  Am iesit dintr-o mare beznă și confuzie și pentru asta nu vă voi uita niciodată.