•  Navigation
 • Danseaza cu viata

 • Program complex pentru 4 luni de lucru individual vizand o reala maturizare personala si spirituala.

  Dupa ani buni de lucru cu noi insine dar si cu ceilalti, pe calea dezvoltarii personale si a maturizarii spirituale, am ajuns la concluzia ca cele mai eficiente transformari se produc dupa o serie de sedinte individuale dar si in momentul in care, persoana care iese pe usa cabinetului duce cu sine o serie de instrumente clare pe care le aplica apoi in viata de zi cu zi, in mod sistematic, facand din noua paradigma asimilata un stil de viata.

  In acest sens, HarmonyGroup ofera un astfel de traseu individual de transformare celor care doresc sa aduca un plus de claritate si maturizare in viata proprie, astfel: 

  -2 sedinte individuale pe luna (cate o sedinta o data la 2 saptamani a cate 3 ore), timp de 4 luni, plus o intalnire de grup o data pe luna (un total de 3 intalniri lunare). Intre sedinte vom tine legatura via skype, e-mail sau telefon pentru diferite provocari sau nevoi de clarificare ce pot aparea pe parcursul lucrului cu sine.  Costul per luna este de 250 ron.

  Astfel, putem oferi o cale cu adevarat transformatoare celor care ne calca pragul. De ce? Pentru ca am constatat ca o sedinta de o ora nu este suficienta, dar o sedinta de 3 ore aduce cu sine mult mai multa apropiere, clarificare si mai ales oportunitatea de a imbina discutiile cu exercitii si lucrul energetic cu persoana in cauza, toate aceste 3 elemente fiind importante, impletirea dintre ele fiind chiar esentiala  in lucrul cu sine. Mai mult, consideram ca macar o perioada de practica continua este absolut necesara, motiv pentru care, cele 4 luni de zile de lucru ofera un start si o baza reala pentru o schimbare de paradigma aplicata in viata de zi cu zi.

 • Sedintele vor contine

   

  Efectuarea eneagramei pentru aflarea tipologiei de personalitate ca baza de pornire si autocunoastere, consiliere dezvoltare personala si spirituala, sedinte de OFT (Original Feeling Touch – pentru eliberare emotionala), sedinte de Access Bars (pe stilul masajului shiatzu – pentru eliberarea de convingeri si programe de autosabotare), sedinte de Vindecare Reconectiva si sedinte de re-echilibrare energetica dublate de citire de campuri pe anumite probleme in parte.

  Sedintele vor contine discutii clarificatoare si aprofundari ale perspectivelor pe care le avem asupra „problemelor” din viata noastra.

  Optional se pot oferi si acordaje Reiki (in cazul in care optati si pentru includerea initierilor Komio Reiki– se va face lunar cate un grad Reiki a cate 150 ron acordajul  - o initiere pe luna, cuprinsa in cadrul unei dintre sedintele individuale din luna respectiva, timp de trei luni – 3 grade Komio Reiki – gradul 4, cel de maestru facand obiectul unei sesiuni separate) .

 • Ce inseamna fiecare in parte

  -          Eneagrama: Un sistem stravechi de cunoastere al personalitatii structurat in jurul unei scheme cu 9 tipologii de personalitate, care iti permite sa devii constient de propriile automatisme si sa depasesti stadiul de martor inconstient. De asemenea, folosind chei precise si intelegerea mecanismelor subtile (procesul de formare al egoului, constientizarea propriilor automatisme, dar si ale celorlalti, legaturile dintre personalitate si individualitate) care conduc personalitatea, Eneagrama te poate conduce la o perspectiva obiectiva asupra lumii, care inseamna o relaxare mai profunda, o capacitate marita de a gestiona problemele cotidiene, o mai mare curiozitate in legatura cu viata pe care o traim, dar si posibilitatea de a trai in experienta directa Esenta care formeaza aceasta personalitate

  -          Consiliere dezvoltare personala si spirituala: Abordam viata si problemele cu care ne confruntam dintr-o perspectiva holistica. Oferim o perspectiva eliberatoare pentru acele parti din noi care inca nu sunt integrate si in acelasi timp un ghidaj intuitiv dar si bazat pe anumite cunoasteri, ce pot schimba viziunea asupra vietii. Construind o serie de exercitii practice pe baza discutiilor avute (in functie de directia fiecaruia), ne dorim sa oferim celor care ne trec pragul o experienta  care sa fie eliberatoare, dar in acelasi timp si sa oferim sansa fiecaruia de a-si descoperi puterea personala, increderea in sine si iubirea de sine. Odata ce ai patruns in acest taram magic al increderii, ai nevoie de cateva instrumente practice si putina cunoastere pentru a negocia orice experienta de viata, fara sa mai ai nevoie de un ajutor exterior. De aceea nu dorim sa prelungim programul pentru mai mult de 4 luni (maxim 6) decat in cazuri extraordinare.

  -          OFT: Este un masaj energetic abdominal derivat din Chi Nei Tsang, care conduce la eliberarea tensiunilor sin corp si a emotiilor captive, permitand un grad mai profund de constienta si de libertate in viata

  -          Access Bars: Este o metoda inedita de a reseta sistemul de convingeri pentru a accesa o realitate in care potentialul nostru se poate exprima la valori mult mai profunde, tocmai din cauza eliberarii acestor convingeri.

  -          VR: O terapie energetica ce are menirea de a iti scurta calea catre rezultat.

  -          Re-echilibrare energetica si citire de campuri: Lucru intuitiv cu energia pe domenii clare (in functie de nevoia de moment) ce are ca rezultat principal relaxarea si refacerea unor legaturi care aparent nu erau functionale inainte. In mod practic aceasta interventie inseamna deschiderea portilor interioare pentru ca energia inteligenta a Universului sa creeze premizele perfecte pentru manifestarea potentialului unic al fiecaruia.

  -          Komio Reiki: O practica menita sa echilibreze sistemul structural si sa curete caile de comunicare cu divinul din noi, fiind in acelasi timp si o metoda de vindecare la indemana oricui

  Fiecare sedinta in parte va fi intotdeauna facilitata de Razvan si Laura Filip,

  Razvan Filip: Ghid spiritual clarintuitiv, speaker Radio Gaia in cadrul emisiunii „Vocea Cosntiintei”,  7 ani de experienta ca facilitator de cursuri si sedinte individuale de dezvoltare spirituala (Samanism, autocunoastere, deblocarea intuitiei, eliberare emotionala, mindfulness, atingerea starii de Constiinta Pura etc...), practicant OFT (original feeling touch – eliberare emotionala), Access Bars (eliberare de convingeri limitative), bioenergie si Vindecare Reconectiva.

  Laura Filip: Master Practitioner NLP, Maestru Komio Reiki, speaker Radio Gaia in cadrul emisiunii „Vocea Constiintei”,  empat (clarsimtire), 7 ani de experienta ca facilitator de cursuri de dezvoltare personala si spirituala si consiliere individuala pe aceleasi teme.

  Te asteptam cu drag la 4 luni de lucru cu sine atat la nivel emotional cat si la nivel de intelegere si aprofundare a aspectelor vietii dar si la nivel energetic, toate acestea impletite cu munca proprie de aplicare continua a celor invatate, permitandu-ti sa faci un pas inainte, important si real, pe calea maturizarii personale si spirituale.