•  Navigation
 • Esti Perfect asa cum esti! Relaxeaza-te si gusta din jocul si savoarea Vietii

 • Marii invatatori spirituali ne transmit in mod constant ideea ca viata este perfecta asa cum este, ca fiecare e perfect asa cum e, fiecare moment, fiecare fir de par, fiecare nuanta a fiecarei clipe nu este decat intruchiparea perfectiunii.

  Suna bine. Dupa atatia ani in care am fost invatati sa privim la nereguli atat in lumea exterioara cat si in cea exterioara, o astfel de invatatura ne aduce un suflu nou. Parca parca am vrea sa credem dar totusi, parca nu ne vine a crede. Si totusi cat ADEVAR in aceste cuvinte!

  Dar daca totul este perfect, atunci de ce suferim, de ce aceasta senzatie de neimplinire aproape constanta?

  E nevoie sa intelegi urmatorul lucru: nu poti patrunde acest adevar ramanand in vechea perspectiva, in vechile convingeri, fara a lua decizia sincera de a incepe sa iti asumi „riscul” de a iti deschide cu adevarat mintea si inima catre un nou peisaj, noi intelegeri, noi nuante ale existentei.

  Aceasta lume este intr-adevar reala, dar nu mai reala decat un Vis. Si visul este o realitate, dar totusi ramane un vis din care la un moment dat te trezesti realizand ca nu a fost decat ceva efemer si trecator. Si colac peste pupaza, tu nu esti ceea ce crezi, nu esti doar un corp si o minte, un medic, un avocat, o sotie sau un parinte. Toate acestea nu sunt decat roluri menite sa iti ofere minunatul dar al experientei. Si atunci cine esti tu? Un personaj dintr-un vis? Cum poti fi un personaj? Daca viata asta este un vis, o creatie, cine este cel care viseaza, care creaza? Esti tu separat de Acela? Personajele din Visele tale sunt separate de tine atunci cand visezi? Contempla aceasta intrebare. Personajele din visele tale sunt una cu tine, sunt plasmuirea ta. La fel se intampla si cu toate aceste roluri. Ele nu sunt decat creatia Ta. Si atunci cine esti tu? Cel care Viseaza, evident! Cel care Creaza! Cine viseaza, Cine creaza? SURSA. Si atunci tu esti defapt SURSA? Eu sunt defapt SURSA? Si toate celelalte personaje din acest Vis nu sunt decat plasmuiri ale Sursei? Raspunsul este DA. Nu poate fi altfel si nu este altfel.

  Nu trebuie sa iei de bun ceea ce spun. Invata sa nu mai iei nimic de bun fara a il trece prin filtrul propriu cu maxima constienta. Doar contempla la cele enuntate. Intreaba-te si apoi fa liniste in mintea ta, relaxeaza-te si lasa raspunsul sa apara, lasa intelegerea sa se reveleze. Va fi ca un fel de AHA! Un AHA care va veni de undeva din centrul fiintei tale si va avea substanta. In acel moment te vei deschide catre Adevar si vei sti ca Adevarul nu este ceva „invatat” ci o realizare proprie, o intelegere profunda care vine din tine.

  Apoi vei putea vedea si imaginea de ansamblu, te vei ridica treptat deasupra rolurilor, deasupra visului si vei intelege ce vroiau sa iti transmita maestrii spirituali. Vei intelege de ce, intr-Adevar, totul este PERFECT asa cum este. Pana si suferinta ta. Pana si senzatia de neimplinire. Toate nu sunt decat aspecte ale acestui vis complex al Constiintei care compun EXPERIENTA. Suferinta si senzatia de neimplinire te fac sa cauti, evenimentele negative din viata ta, atunci cand sunt privite cu atentie si Constienta te invata ceva si iti deschid noi drumuri. Toate elementele experientei tale, fie ele lumini, fie ele umbre, se impletesc intr-un mod complex si perfect pentru a crea o POVESTE perfecta. Daca nu poti vedea inca acest lucru este pentru ca nu poti vedea imaginea de ansamblu. Este pentru ca inca te identifici cu rolurile tale si privesti doar la mici fragmente ale existentei. Si pana si acest lucru este perfect. Si la fel de perfect este faptul ca ceva te-a facut sa deschizi calculatorul si sa citesti acum acest articol. La fel de perfecta este mama care nu te intelege sau fiica care nu vrea sa invete, seful care are un ego umflat sau ploaia care cade peste frunzele tomnatece.

  La fel de PERFECT esti si tu. Cand te vei trezi din vis vei sti toate acestea si te vei amuza! Vei vedea profunzimile fiecarei clipe si vei sti ca fiecare moment, oricum ar fi el, ti-a adus ceva, a contribuit la scrierea povestii, la crearea experientei Sursei.

  Adu-ti aminte vremurile copilariei. Te jucai de-a hotii si vardistii si nu-ti era frica sa participi la joc pentru ca stiai ca atunci cand acesta se va fi incheiat, te vei intoarce la ceea ce esti defapt. Acest lucru iti permitea sa SAVUREZI jocul cu toate cate se intamplau in el. Acum ai uitat ca te joci. Maldarul gros de conditionari si distorsionari ti-au adus uitarea Adevarului despre natura ta reala. Dar esti pe cale de a iti reaminti. Nu poate fi altfel. La un moment dat fiecare personaj se disipa si Cel care viseaza isi arata „chipul”. Acela esti tu. Iar visul tau este PERFECT pentru ca este un vis DIVIN. Nimic din ceea ce i se intampla personajului cu care te identifici nu ti se intampla defapt tie, iar personajul tau, rolurile tale sunt perfecte pentru a crea experienta Sursei.

  Eu iti spun ca esti PERFECT asa cum esti si stiu din profunzimea fiintei mele ca acesta este un Adevar. Mi-ar placea sa te poti relaxa si tu in ceea ce te priveste asa cum m-am relaxat si eu pe masura ce m-am apropiat de Adevar. Apare o liniste, o bucurie care iti impanzeste sufletul, o savoare a jocului, o pretuire constienta si minunata a FIECAREI clipe, stiind ca imperfectiunea este defapt o aparenta perfecta pentru crearea unui tablou minunat al experientei INFINITE.

  Viata ta este o opera de arta, un vis minunat si perfect iar tu esti Creatorul acestui vis!

  Joc placut.

  Cu drag!