•  Navigation
 • Atelier Bucuresti - IMPAMANTAREA - trezirea constiintei celulare

 • Cati dintre noi constientizeaza faptul ca suntem parte integranta a Organismului Pamant cu adevarat? Cati isi dau seama ca fiecare celula se integreaza in Organismul Om la fel cum Omul se integreaza in Organismul Pamant? In momentul in care intelegi, simti si constientizezi aceste legaturi cauti sa gasesti acea cale de acces catre aceasta integrare, cauti sa intaresti aceasta conexiune si sa o intaresti. Aceasta legatura este o structura energetica de care e bine sa ne reamintim pentru ca aceasta reamintire ne aduce doua beneficii imediate si unul pe termen lung: in primul rand devii mai prezent in corp, ceea ce trezeste constiinta celulara catre energia vindecatoare a Pamantului; in al doilea rand, odata cu vindecarea se produce si o integrare reala in lumea fizica, te apropie de acele alemente care o compun si care o fac vie (a se citi natura si naturalul); in al treilea rand produce in fiecare o constientizare a locului fiecarei structuri inferioare a omului (corpul fizic + corpul eteric, corpul astral si corpul mental) si o asezare armonioasa in sistem a acestor structuri.

  Ce vom face practic in acest workshop? In afara informatiilor care va vor conduce mai aproape de intelegerea si simtirea conexiunii cu Mama Pamant si a importantei Impamantarii in sine, vom face cateva exercitii care ne vor impamanta propriu-zis:

  •  Meditatia de Impamantare – constientizarea legaturii cu Mama Pamant si curatarea campurilor, plus energizarea pe care o produce conexiunea in sine
  • Exercitiu samanic de Impamantare – fixarea si aducerea in organism a energiei verzi a Pamantului in Hara (Centrul Puterii si al Vitalitatii – de care este legat comportamentul in viata de zi cu zi, in toate aspectele sale)
  • Exercitii de conectare si constientizare a primelor trei chakre inferioare si de activare a circulatiei energiei prin ele pentru a fi mai prezenti in corpurile noastre
  • Exercitiu de respiratie pentru prezenta a sinelui nostru si de armonizare a grupului

  Vom explora impreuna beneficiile si starile in care ne vor conduce aceste meditatii si informatiile suport aditionale si vom elibera emotii adanc inradacinate in subsconstient odata cu reluarea conexiunii cu Pamantul pentru ca Spatiul Vindecator al Mamei Pamant este Matricea de Lumina care sustine tot ceea ce insemna viata aici, in plan fizic pe planeta noastra: regnul mineral, vegetal, animal, inclusiv omul si toate celelalte componente care compun lumea fizica asa cum o cunoastem: elementele primare (pamantul, apa, focul, aerul si eterul) lumea microscopica (bacterii, virusuri samd) si influentele exterioare (radiatiile solare si cosmice, influentele campurilor magnetice si astrologice). Vom simti ce inseamna sa existi in prezent, conectat la propria natura, sa devii parte constienta a Organismului ce se cheama Univers.

  Informatii atelier:

  Evenimentul va avea loc in data de 02.04.2013 la Restaurantul Omra Elias de la ora 19:00 si va dura aproximativ 3 ore.

  DSC_0169

  Atelierul va fi sustinut de Razvan Filip: Redactor si Conferentiar pe teme ezoterice si spirituale, practicant Vindecare Reconectiva, Radiestezie, Samanism – Munay Ki si Huna

     Contributia dvs: donatie minima sugerata de 35 ron din care acoperim costul inchirierii spatiului, efortul organizatoric si desigur informatia si energia transmise in cadrul atelierului.

  Din cauza numarului limitat de locuri in sala va rugam ca inscrierile sa se faca la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, Razvan Filip. Va asteptam cu drag!