•  Navigation
  • Indrazneste sa CREZI !

  • De astazi, indrazneste sa CREZI… trage aer in piept si pur si simplu indrazneste sa CREZI ca se poate, ca este posibil, ca se intampla, ca ti se intampla. Gaseste 10 minute din ziua de astazi, cand vrei tu, dar gaseste-le si oricare ar fi situatia in care te afli, oricare ar fi aceasta, indrazneste…

    Inchide ochii, inspira un suvoi de lumina si lasa-l sa te umple, simte-l in fiecare celula si apoi expira prin inima suvoi de lumina de culoare roz (culoarea iubirii) si lasa ca aceasta lumina sa te invaluie. Repeta aceasta respiratie de cate ori simti ca este nevoie si, concomitent, lasa zambetul sa ti se astearna usor pe chip si simte cum energia acestui zambet se transmite in fiecare celula a corpului tau. Simte cum fiecare particica din tine zambeste: inima, ochii, bratele, ficatul, rinichii, genunchii, picioarele, totul… esti un zambet extins si radiezi aceasta energie catre Universul infinit. Simte cum vibratia ta creste, simte ce inseama aceasta crestere de vibratie la nivel emotional. Ce simti? Acorda-ti timpul necesar si ramai in aceasta vibratie observand transformarile ce au loc in tine la nivel fizic si la nivel de simtire. Adu-ti aminte ca aceasta este defapt starea ta naturala si stii inauntrul tau ca poti sa o accesezi oricand, indiferent de situatie… exact asa cum faci in acest moment. Si scaldat in aceasta energie minunata aminteste-ti ca orice este posibil, da-ti voie sa CREZI, vizualizeaza sau simte (mai ales simte!) un deznodamant placut al unei situatii din care iti doresti sa iesi si zambeste acelei simtiri, zambeste-i pana te dor falcile :)! Zambeste prezentului, zambeste experientelor prin care treci si recunoaste-le utilitatea in propria ta evolutie, chiar daca tu poate nu reusesti acum sa o intelegi pe deplin, apoi aminteste-ti din nou ca nimic nu este batut in cuie si ca porti in tine o forta extraordinara care, invaluita in energia iubirii poate transforma orice, atata timp cat CREZI.

    Nu traiesti o drama, traiesti o invatatura si odata invatata lectia, poti merge mai departe, ai puterea de a alege constient calea. Si daca ai aceasta putere, poti alege sa o folosesti, poti alege sa CREZI in tine, in Univers, in frumos si POTI chiar acum sa pasesti pe calea aleasa. Ai trait atata timp scaldat in propria tristete si neincredere. Nu crezi ca a sosit vremea sa experimentezi si altceva? Daca DA, atunci da-ti voie, intra in energia zambetului, a iubirii, a frumosului si aici re-construieste-ti CREDINTA.

    Repet: nu conteaza in ce situatie te afli. Poate ca acum 5 minute te-ai enervat cumplit, poate ca pana acum doua ore ai plans si te-ai indoit. Nimic din toate acestea nu conteaza, pentru ca in fiecare clipa avem sansa unei noi alegeri. Asa ca poti oricand sa decizi sa schimbi ruta. Fa acest exercitiu in fiecare zi. Fa-l si de mai multe ori pe zi si observa cum incet incet devine parte din tine, parte din naturalul fiintei tale si observa schimbarile care apar in viata ta, de la cea mai mica la cea mai mare. Daca apare o transformare, in aparenta minora, multumeste Universului si umple-o cu energia aprecierii stiind ca face parte din licaririle unei schimbari in bine ce incepe sa se produca pe calea devenirii tale.

                                                                                        O zi minunata!