•  Navigation
 • Initierile Munay Ki - 27, 28 ianuarie 2018 - Bucuresti

 • Munay Ki - FUTURE IMAGE

  Tot ceea ce este legat de acest eveniment porneste de la ceea ce inseamna Munay Ki, adica

  Te iubesc” sau “Fii ceea ce esti!

  Am fost intrebat de multe ori ce legatura exista intre traditia romaneasca si calea samanului de peste ocean, din America de Sud. Si raspunsul a venit de-a lungul timpului, prin interactiunea cu noi si noi grupe de oameni care au primit initierile. S-a creat o poveste. Am pasit in lumea mitului si a legendei, acolo unde samanul cauta vindecarea pentru cei care vin la el pentru ajutor. In trecutul indepartat, dincolo de ceea ce a ramas scris pe papirusuri, in piatra sau pe tablite de lut, era o lume cu totul si cu totul altfel decat cea pe care o putem vedea azi. Oamenii aveau nativ capacitati pe care noi le numim azi “extrasenzoriale” sau “paranormale” si traiau in acest firesc zi de zi. In cadrul acelor societati existau anumiti indivizi care aveau puterea de a vindeca, da PUTEREA, pentru ca iti trebuie o anumita fermitate si hotarare pentru a deveni canal pentru lumina divina si a nu te lasa influentat de “distragerile” din Universul exterior. De acolo vin, transformate in timp si “traduse” pe limba noastra, aceste initieri, care pornesc procesul de re-aminitire pentru aducerea in manifestare a acelei parti din noi pe care Alberto Villoldo o numeste “Homo luminous”. Ce este acest Homo luminous? Pur si simplu acel individ care va trai undeva peste 10.000 de ani si va avea esenta din acelasi suflet din care provii si tu. Si pentru ca samanii sunt cunoscuti ca find “calcatori peste timp” procesul acesta este absolut normal si se transmite de mii de ani prin traditie orala si prin ritualistica propriu zisa.Imagine de inserat in articol

  Desigur ca si in societatea pelasga si mai apoi cea daca au fost semne ale unor asmenea traditii, chiar cuvantul “solomonar” care desemneaza un asemenea individ (saman) are aceiasi radacina lingvistica. Povestile despre ei le puteti gasi pe internet sau in basmele pe care bunica sau bunicul le spuneau atunci cand eram mici, la lumina focului din soba, o traditie pe care o putem identifica cu siguranta ca fiind samanica. Totul se leaga intr-un mod extraordinar si daca suprapun peste toate aceste fapte informatia ca mie si sotiei mele Munay Ki-ul ne-a schimbat viata, ne-a adus impreuna si ne-a asezat pe calea dreapta pe care pasim acum, ajung la concluzia fireasca prin care razbate puterea si frumusetea transformatoare a acestor 9 initieri.

  Ce vom face practic? Vom porni intr-o calatorie de re-gasire in care vom parcurge trei etape, intr-un mod natural si firesc, intr-o atmosfera unica, intr-o combinatie unica de participanti, intr-un spatiu sacru, spatiu care este unul dintre principalele ustensile pe care samanul le foloseste pentru a trece dincolo de planul fizic pentru a aduce echilibrul si armonia ce produc vindecarea.

  Am sa pasesc alaturi de voi in Ritualul vindecatorului care deblocheaza si amplifica chakrele din palme, in acelasi timp pornind procesul de vindecare interioara a fiecaruia, pentru ca nu se poate ca cel care vindeca sa nu aiba deja vindecate acele parti din el care se vor vindecate in altii. Este un proces firesc de realiniere interioara cu cine suntem cu adevarat. Apoi vom trece prin prima serie de procedee de protectie – daca aveti curiozitatea si chemarea Roata Medicinei vi le va oferi inca o data intr-o forma mai aproape de traditii peruane si nu de cele adine pe care le urmam in cadrul Initierilor Munay Ki – si anume vom instala 5 benzi de protectie formate din cele 5 elemente care stau la baza Universului fizic: pamantul, apa, focul, aerul si lumina. Pasul urmator va aduce in corpul luminos al fiecaruia seminte de lumina care conecteaza fiecare chakra cu un arhetip – animal totem, de tipul lupului dragon care era steagul dacilor liberi – ce reprezinta in memoria ancestrala a Pamantului planurile de manifestare aferente primelor 4 chakre si cele trei lumi interioare in care ne manifestam aferente ultimelor trei chakre. In finalul primei etape – etapa de deschidere pe plan energetic – subtil pentru pregatirea primirii initierilor ce vin de-a lungul lineajelor samanice – vom trasa filamente de lumina pentru a porni procesul prin care clarvederea si clarsimturile in general incep sa se manifeste in plan constient pentru fiecare.

  Apoi vom pasi pe urmele unor fiinte de lumina din trecut si din viitor

  60-62-largece ne vor conecta cu ceea ce in traditia populara locala se chemau Mosi, in cazul acesta numele lor fiind de Pastratori: Pastratorii Zilei, Pastratorii Intelepciunii si Pastratorii Pamantului. Fiecare pas pe care il vom face ne va aduce mai aproape de esenta interioara a fiecaruia, pornind mai intai procesele de vindecare a femininului si a masculinului interior, in acelasi timp oferind darul vindecarii si al intelepciunii, apoi ajungand aproape de paznicii sisteului solar si de cine vom fi peste 10.000 de ani. Toti acesti pasi pe care ii vom face impreuna vor fi acompaniati de cate o calatorie samanica – meditatie ghidata pentru a intra in contact cu o parte a naturii tale interioare – ce ne va introduce fiecare tema abordata in parte. In final, acumuland toate informatiile si energiile ce se vor fi transferat deja catre fiecare dintre cei prezenti, vom pasi intr-o zona a magicului si a mitului, acolo unde problemele pe care abordarea vietii strict din perspectiva planului fizic (corp – minte) se dizolva si vom face ultimii pasi din acest proces. Ultimele doua Ritualuri, Pastratorii Stelari si Ritualul Creatorului aduc in structurile noastre “semnaturi” energetice si informationale de foarte inalta vibratie si ne conduc spre schimbarea noastra pana la nivel de ADN, activand parti din noi pline de lumina vindecatoare: Constiinta Cristica si Buddhica.

  Pe langa ceea ce vom lucra la nivel subtil, vor exista informatii care vor creiona lumea samanica – atat prezentare cat si dialoguri si parte de feed-back imediat dupa procese – si bineinteles ca in spatiul sacru ce se creaza cu totii suntem oglinzi ai celorlalti si atunci de cele mai multe ori apar informatii din plan subtil pe care le vom traduce impreuna, acest proces apropiindu-ne si mai mult de acea esenta care aduce in viata noastra echilibrul si armonia. De altfel, intraga filosofie samanica este infasurata in jurul ideii de armonie si a ideii ca nu exista Pacatul Originar si ca noi, oamenii, nu am parasit niciodata Gradina Edenului, aceasta fiind minunata noastra mama: Pachamama (Mama Pamant). Pe langa ritualistica propriu zisa, ce include pe langa transmisii deschiderea spatiului sacru personal si pentru spatiul in care se lucreaza sau ritualul focului veti primi si suportul de curs ce contine informatii despre tot ceea ce se petrece in cele doua zile, un dvd cu filmele de perezentare ale societatii Four Winds – in cadrul carora prezentarea este realizata de chiar Dr. Alberto Villoldo – si cu muzica ce ne insoteste la fiecare pas, o diploma de participare si Piatra Pi. Piatra Pi este primul element care poate insemna petru fiecare dintre noi primul pas in samanism, pentru ca se poate folosi la vindecari – personale sau ale altora – si poate face parte, in cazul in care simtiti si doriti din mesa samanului. Daca timpul si vremea ne permite putem pasi si in jurul focului, sau vom invata cum sa legam focul, ciclurile lunii si intentiile noastre de eliberare a unor “probleme” din viata noastra sau de amplificare a unor elemente pozitive.

  Singura cerinta pentru cei care vor participa este sa se deschida si sa primeasca ceea ce se transmite in cele doua zile de Initiere.

  DSC_0412 Sa isi deschida inima si mintea si sa se lase purtati catre adevarul interior, catre esenta. Asadar va asteptam sa pasim in lumina si in armonie pe 27 si 28 ianuarie 2018, incepand cu ora 10:00 pana in jurul orei 17:00 sau 18:00. Locatia exacta si alte detalii legate de curs le puteti obtine la numarul de telefon 0723.225.802 sau la adresa de email razvan@harmonygroup.ro. Desigur ca inscrierile se vor face tot la adresa mai sus mentionata sau la numarul de telefon. Am rugamintea sa va inscrieti pentru ca sunt detalii de punctat si materiale de pregatit si este important si pentru noi sa avem cu cateva zile inainte numarul de persoane inscrise ferm. Investitia este de 400 ron si include pe langa initierile propriu zise si toate materialele necesare (surport de curs, dvd, piatra Pi, diploma) pentru ca fiecare dintre voi sa poata da mai departe aceste ritualuri in forma aleasa. Pentru inscriere este necesar un avans de 100 ron. Adresa exacta unde ne vom intalni o vei primi prin email, dupa inscriere.

  Cu cel mai mare drag, saman Razvan

  facilit copy

  OPINIILE PARTICIPANTILOR:

  IRINA:

  Multumesc ingerasilor si entitatilor de lumina si iubire care au avut grija ca si eu sa particip la aceasta calatorie divina catre sinele meu. M-am bucurat din plin, vindecand anumite aspecte din alte vieti in timpul calatoriilor, am realizat cu surprindere ca nu sunt acest corp, ca nu sunt ceva anume material, ci sunt in tot si in toate. Poate e mult spus pentru altii, dar pentru mine asa a fost. M-am bucurat sa -mi iau din nou harpa si cristalele, sa chem soarele, sa calatoresc prin locuri minunate ca oamenii sa se vindece prin mine, am retrait prin ochii tigrului alb,al lupului alb, al delfinului emotii pe care le credeam de mult uitate si mi am recapatat puterea pe care o lasasem in mana altora. Cu acest curs mi-am adus aminte de cine sunt cu adevarat si am simtit cu tot sufletul ca suntem scantei divine rasarite din soare si ca aducem lumina indiferent unde mergem, nimic nu e intamplator, e important sa alegem iubirea si bucuria in orice moment si sa fim liberi sa visam…sa pictam cu vibratii,sa pictam cu scanteia noastra divina bucuria si iubirea in toate scanteile divine din lume…nu ca nu sunt deja acolo, ci poate sa le reamintim celor care au uitat . Reamintindu-le lor, ne aducem aminte ca toti suntem unul, unici si completi. Sa aduci lumina si iubire tuturor si fiecare suflet care vine catre tine sa isi aminteasca ce e mai important…ca e iubire si este in el , nu in afara lui. Te imbratisez cu drag si inca odata multumesc pentru darurile primite.

  ANDREEA:

  La Munay ki, in calatoriile parcurse… partea logica inainte J, evident, mi-au aprins Flash-uri care au facut conexiuni la situatii in care am fost, mi-au intarit aspecte/abilitati care le cunosteam despre mine si care se dezintegrau din cauza ritmului alert in care traim, conectarea si alinierea chakrelor au reusit sa elibereze energii daunatoare asimilate, oamenii intalniti la curs si suportul  venit din partea lor, cat si transferul de cunostinte dintre noi mi-a intarit principiul sau credinta ca sufletele sunt cele care se cauta, se gasesc si se unesc pentru un scop benefic, pentru linistea si puterea interioara a fiecaruia. Ritualurile Munay Ki m-au conectat la armonia necesara in acel moment, efect resimtit si in evenimentele viitoare mai putin linistitoare, coincidente sau semnale care apar, animalul de putere care… suna ciudat, dar apare si in realitate in diverse forme, si evident ca dau delete la gandurile referitoare la asocierea mea exagerata, ci doar sunt un observator pasnic, cat despre piatra PI care a venit intamplator in palma mea si sunt inca uimita cum de tocmai acel merlinit l-am ales… cat de mult se putea potrivi asa ceva J,  imi acceseaza mie si celor in preajma carora sunt energiile pe care fiecare le detine  sau la care se concentreaza in acel moment… parerea mea la ce am observat, pana acum… parerea unui novice initiat J. Razvan, ai toata recunostina si multumirea mea.

  Andreea

  DIANA:

  As vrea ca ceea ce scriu acum sa nu fie perceput ca un feedback la ritualurile Munay Ki daruite de Razvan desi asta este, un feedback, ci as vrea din suflet ca aceste randuri sa fie citite dincolo de cuvinte, traind alaturi de mine ceea ce am trait eu la Munay Ki si mai ales dupa Munay Ki.
  In cele doua zile de ritualuri si calatorii m-am simtit undeva sus ajutata fiind bineinteles de Razvan, de atomsfera specifica acestui curs in care ne-am integrat toti cei prezenti. Am invatat ceva nou si nu numai. Am inceput sa pun intrebari, sa observ raspunsurile care vin pentru ca de fiecare data vin, am inceput sa vad cu adevarat. Semintele sadite in fiinta mea au inceput sa incolteasca si nu aveti idee cat de frumos incoltesc.
  Conexiunea cu mama pamant, cu soarele, luna, regnul vegetal, regnul animal, strabunii, alte civilizatii dar mai ales conexiunea cu mine, m-au facut sa merg si a doua oara la Munay Ki. Iar am invatat ceva nou: EU. Ce sunt EU? O alta intrebare a aparut si cred ca cea mai importanta, dar nu raspund acum la ea.
  Calatoriile pe care le fac acasa, dupa Munay Ki, mi-au dat raspunsuri pe care nu le gaseam in viata de zi cu zi chiar daca intrebam.
  Faceti calatoriile, cei care ati primit ritualurile, iar cei care inca nu, va recomand cu mare drag Munay Ki alaturi de Razvan. Discipolul isi alege maestrul.
  Razvan si Laura, mi-ati daruit mult mai mult decat ritualuri Munay Ki, mi-ati daruit calea intr-o calatorie pe care am inceput-o si pe care voi merge singura, fara frica, cu toata increderea pana la capat.
  N-am cuvinte sa va multumesc dar atat va spun:
  Va iubesc si va binecuvantez!
  Zeita Diana

  LOANA:

  Unde a inceput si unde…Da ,unde de vibratii,unde de bucurie,de fericire…Uneori si un _de Ce?

  Pentru ca,Undeva,candva….ai fost,esti si vei fi.Unde?Acolo unde este si esti cu un pas,doi pasi…..nu mai numeri pasii ca nu mai poti….si iar…unde…..

  Daca un simplu cuvant poate stimula zeci de senzatii, sute de celule si mii de ganduri ..inchipuie-ti OMULE ce poate face LINISTEA,TACEREA,PACEA.

  Cam asa am simtit,am trait ,traiesc si …….nu voi muri niciodata….pentru ca am plecat de acasa si ma intorc acasa prin starea Viata.

  Multumesc Divinului ca sufla spre mine prin briza marii,prin razele de soare,prin copaci si iarba prin pamant si prin toate….si ma impinge spre…………….Hi,hi,ha,au….…hai sa ne jucam…….

  Multumesc din suflet Razan,Laura,Prieteni dragi vazuti si nevazuti pentru …..si….pentru……..TOT.

  Va iubeste steluta mica cu vioara…….

  IOANA:

  Ma bucur ca v-am ales pe voi sa retraiesc aceasta experienta.Am apreciat ca ne-am intalnit in afara orasului, aproape de natura.Astfel atmosfera a fost perfecta din toate punctele de vedere.

  Cred ca a fost un moment in care am simtit foarte clar ce inseamna Munay Ki.In timpul unui ritual am avut o stare pe care am mai simtit-o cand am ascultat un cd cu muzica reiki.Atunci am avut senzatia ca sunt dusa intr-un loc cu fiinte angelice, iar atmosfera de acolo era perfecta,doar liniste, pace, iubire.Mi-am dorit sa ajung sa fiu tot timpul in acea stare.

  In timpul ritualului am vazut cum entitatile cu care ma conectam erau in julul meu, apoi m-au luat intr-o padure si senzatia a fost ca eu ajunsesem sa fiu la fel ca ele , in aceeasi stare.Parca traiam acolo simplu si frumos, mai exact doar existam pur si simpul.In acel momet mi-am amintitde un citat dintr-o carte pe care am citit-o in urma cu cativa ani.Este o descriere foarte buna o starii pe care o experimentam:

  “Odata ce constiinta voastra va evolua in starea de nemurire,veti descoperi ca totul se intampla fara efort.Veti descoperi ca trecerea anilor va face mai intelepti , mai puternici.” Adama,TELOS,Aurelia Louise Jones

  Partea cea mai buna este ca aceasta stare este destul de prezenta si nu s-a sfarsit odata cu finalizarea ritualului.

  In concluzie Munay Ki este un mijloc superb si rapid de a cunoaste, de a simti si a trai ceea ce se inseamna homo luminus.

  Multumesc ca ai fost un ghid pefect pentru mine in aceasta calatorie cu totul speciala

  RUXI:

  “Stau si ma uit la ecran si nici nu stiu ce sa spun pentru ca ceea ce simt nu prea incape in cuvinte. Cand am inceput ma gandeam ce o sa fac daca nu o sa experimentez nimic si incercam sa ma consolez anticipat cu ideea unei experiente oricum placute, relaxante care ma scotea din cotidianul care in ultima vreme imi facea din ce in ce mai putina placere. Rezultatul a fost insa absolut socant pentru mine, trairile senzationale , “colectivul” nu intamplator adunat in aceasta forma imi ofera perspectiva unor legaturi sufletesti mult mai puternice decat toate cele avute pana in prezent si…. si…. si….. pot s-o tin asa pana dimineata.
  Razvan este pentru mine cu siguranta ghidul cel mai potrivit din moment ce am si ajuns sa primesc initierile asa.
  Nu am cuvinte de recunostinta care sa acopere toata plaja de sentimente pe care le traiesc acum.
  Va iubesc sincer pe toti plus tot universul pe langa ( pana si pe soacra-mea)

  PS dimineata m-am gandit intens ca mi-as dori sa se strice mai repede televizorul si seara deja culorile pe care le reda nu mai au nici o legatura cu realitatea plus ca s-a chinuit sotul meu o droaie sa-l aprinda. Am avut remuscari si m-am consolat cu ideea ca poate a fost doar o coincidenta ca altfel e “nasol” Trebuie sa-mi cenzurez foarte bine gandurile si sa nu zic nimanui nimic de dulce ca…….”

  MONICA:

  “Doua zile magice intr-un loc minunat. Este mai mult decit un curs, este o experienta extraordinara intr-o alta lume. Calatoriile samanicete te ajuta sa intri în leg?tur? cu ceea ce esti. In aceste calatorii intilnesti fiinte de lumina care iti deschid calea si te inspira. Ritualurile Munay Ki sint cele mai puternice initieri la care am participat. Calatoriile te conecteaza cu locuri si maestrii vindecatori din trecut, cu lumea de jos si animalul de putere. Aceste initieri aduc cu ele armonie, cunoastere, coincidente benefice. Ritualurile Munay Ki ne amitesc cine suntem cu adevarat, arata esenta noastra.”

  ALEXANDRA:

  “Participarea la ritualurile shamanice de Munay-Ki a fost pentru mine o experienta fenomenala. In cele doua zile alaturi de Razvan, am simtit cum ma transform si incep sa privesc lumea din jurul meu cu alti ochi. Este o senzatie greu de explicat, ea trebuie simtita pe propria piele si cu propriul suflet. Multumesc celor de la Harmony Group pentru calatorie. Ursuletul koala va saluta”

  DENISA:

  “Din momentul in care am auzit de Munay Ki am simtit ca vreau sa vin, nestiind NIMIC despre samani, cu atat mai putin despre ritualurile acestora. Apoi am zis ca totusi n-ar fi rau sa arunc un ochi pe net sa vad despre ce este vorba. Si asa am inceput sa citesc una-alta despre ritualuri, semnificatia lor… Din acel moment am inceput sa numar zilele pana la curs. Eram extrem de nerabdatoare. Intotdeauna am avut un respect deosebit, chiar daca nu stiam/ intelegeam eu prea multe lucruri, fata de latura “altfel” a lumii ….Fie ca era vorba despre vraci/vindecatori, fie despre persoane cu anumite daruri dezvoltate (clarvedere sau lucru cu energii).

  Am inceput cursul extrem de entuziasmata, dar un pic sceptica, considerand ca trebuie sa ai un anumit nivel de intelegere ca sa simti toate energiile care sunt inmagazinate in aceste ritualuri. Mare mi-a fost uimirea cand, incepand cu primul ritual, m-am deschis instant si am simtit cum s-au activat in mine tot felul de energii. Simteam pur si simplu ca ard pe dinauntru.

  La calatoria din lumea de jos, pe langa animalul de putere pe care mi l-am “castigat”, am simtit intr-adevar ca o parte din mine s-a intors acasa si, odata cu ea, s-a deblocat una dintre chackrele la care eu deja constientizasem ca am niste probleme. Totodata, revelatiile pe care le-am avut in mare parte a cursului au fost extrem de puternice si mi-au oferit raspunsuri la intrebari care ma chinuiau de multa vreme.

  Multe zile dupa acest curs m-am simtit extrem de incarcata energetic si cu o senzatie de fericire pura si fara motiv. La fel ma simt in fiecare dimineata cand imi fac meditatia. In plus, nu ma mai pot dezlipi de piatra mea Pi pe care o port in permanenta la gat fie ca e “asortata” sau nu la tinuta mea. Pentru toate lucrurile de mai sus si pentru toate care or sa vina sunt extrem de recunoscatoare si va multumesc din suflet! Howgh!”

  CRISTI:

  “Munay Ki este o noua treapta pentru evolutiea spirituala , ceva in tine se schimba , o noua perceptie a vietii a tot ce este , multumesc Razvan”

  DIA:

  “In ultima vreme toate curg in viata mea intr-un firesc plin de sensuri…. munay ki a venit pe acelasi flux si mi-a asezat vertebrele sufletului la locul lor dintr-un inceput… munay ki este o experienta fabuloasa, te intoarce la matca, la mama pamant , la cel care esti si la intregul care suntem…multumesc razvan, multumesc laura, multumesc elena, dora, cristi, multumesc ” bufnita alba”, va iubesc”