•  Navigation
 • Mantra OM - cele sapte niveluri de constiinta

 • aum-200

  Pentru ca locurile pentru conferinta din data de 05 februarie s-au ocupat in totalitate si datorita faptului ca exista cereri suplimentare, vom tine Seminarul si in data de 06 februarie 2013 la aceeasi ora (19.00). Iata detaliile mai jos:

  La inceput a fost CUVANTUL. Toate religiile de astazi au intr-un fel sau altul acest ADEVAR continut in textele lor si daca stii unde sa cauti ai sa il gasesti. Traditiile orale pastreaza si ele intr-un fel sau altul aceasta informatie. Dintr-o „intamplare” limba noastra pastreaza acest sunet fundamental „OM” in lexicul sau si partea cea mai frumoasa e ca acesta inca incorporeaza „energia” si „intelesul” initial prin intelegerea pe care noi o dam acestui cuvant.

  Si daca sunetul este intr-adevar parte integranta din acest Univers si din fiinta fiecaruia, pentru ca materia nu e altceva decat energie care vibreaza la o anumita frecventa si e ordonata de un suflu divin, cel al spiritului, atunci sunetele sunt cu siguranta niste unelte importante de care ne putem folosi in drumul noastru catre implinire, catre evolutie, catre ADEVAR.

  Ce vom face la aceasta intalnire? Mai intai vom studia impreuna, interactiv, ce este o Mantra si care este metoda prin care o facem eficienta. Cativa pasi pe care daca ii urmam putem cu siguranta sa „simtim” puterea din spatele acestor simboluri vibratorii – cuvintele din sanscrita care definesc sunetele mantrelor. Vom aprofunda intelesul simbolului ancestral AUM si al mantrelor in general dupa Invataturile Marilor Maestrii Tibetani din Himalaya, care le-au transmis ca traditie orala mai intai si apoi ca si cunostinte scrise si practica. Apoi vom face practica cu doua dintre cele mai faimoase si in acelasi timp cele mai „puternice” mantre – AUM – si SoHam – HamSa. Pe scurt:

   

  –          pentru inceput vom studia modul de folosire si insemnatatea mantrelorsoham1

  –          vom trece in revista „dovezile” legate de existenta acestui simbol-energie in mai multe traditii religioase de pe glob

  –          vom face practica cu mantra naturala SoHam si cu legaturile ei cu starea de a FI

  –          vom intra in amanunt in lumea fascinanta a mantrei AUM

  –          vom puncta cateva relatii interesante dintre limba romana si limba sacra a mantrelor, sanscrita

  –          vom vedea, in mod practic si teoretic, cum mantrele si in special mantra AUM ne pot ajuta la obtinerea echilibrului psihologic si emotional

   

  Vom impartasi din cunoasterea personala, vom experimenta si ne vom reintalni cu niste energii ancestrale ce pot produce in adancul fiintei niste reactii care in timp pot produce schimbari benefice in viata oricui. Nu degeaba traditiile asiatice au incorporat in toate riturile lor religioase mantrele si le folosesc de mii de ani, iar rezultatele multor sisteme de vindecare sunt amplificate prin folosirea sunetelor, ba chiar, mai nou si medicina moderna alopata a devenit ineteresata de acest capitol nascandu-se o ramura a medicinei precum meloterapia.

  Asa ca va invitam sa petrecem trei ore de calitate impreuna si sa exploram vibratiile inceputului timpului, sa vedem ce nasc in noi, acum la cateva miliarde de ani de la primul sunet AUM.

  Locatia: Centrul Copacul Vietii, restaurant vegetarian si raw vegan, http://centrulcopaculvietii.ro/Acasa/

  Str. C.A Rosetti, nr. 47, sector 2, Bucuresti (intrare prin IL Caragiale)

  Data: 05.02.2013 (pentru data de 5 locurile sunt complet ocupate, motiv pentru care s-a format o noua grupa pentru data de 06.02.2012va asteptam asadar miercuri, pe data de 6 februarie, la aceeasi ora)

  Ora de incepere: 19:00, durata 2:30 – 3:00 ore

  Donatie sugerata: 35 RON (include un ceai din partea casei)

  Va rugam sa confirmati prezenta la eveniment la telefonul 0723.225.802 sau la adresa de email razvan@harmonygroup.ro pentru ca locurile sunt limitate. Va asteptam cu drag!