•  Navigation
 • Meditatie ghidata – deschidere catre MIRACOLELE vietii

 • Miracolele sunt defapt o stare naturala a ceea ce suntem cu adevarat. Ele s-au transformat in exceptii doar pentru ca noi am uitat sa privim la viata dintr-o perspectiva a Divinului. Ne-am adancit in falsul unei societati de plastic si ne-am identificat cu legile si principiile acesteia ajungand, ca de multe ori, nici sa nu mai punem sub semnul intrebarii „invatamintele” si tot ceea ce o compune, conditionand si dand forma vietii noastre de zi cu zi.

  Pentru a schimba lentilele prin care privim existenta noastra, pentru a incepe din nou sa traim, sa vedem Miracolul Creatiei care face parte din noi si din viata noastra la tot pasul, este necesar sa ne deschidem si sa rescriem aceasta programare mentala care a avut loc in creierul nostru zi de zi, fara ca noi sa ne dam seama. Zilnic suntem programati pentru angoase, griji, competitie, separare. Dar suntem supusi acestei programari doar daca ne lasam stapaniti si daca ne identificam cu acest rol de „masca sociala” fara a vedea alternativa. Avem nevoie de curatenie interioara, de activarea zilnica a ploii de lumina care sa spele aceasta falsitate sadita in mintile noastre. Prin ploaie de lumina inteleg activarea zambetului interior, exercitiul constientizarii repetate a ceea ce suntem, meditatie de atingere a starii de non-gand, stare in care ne deschidem catre intelepciunea si constiinta universala a eului nostru superior, pe care sa o putem mai apoi integra in viata noastra de zi cu zi, sau exercitii de autosugestie sau meditatie care sa rescrie circuitele neuronale care, acum, lucreaza in fundal sabotand constant linistea noastra interioara, echilibrul personal si intelegerea corecta a ceea ce suntem.

  Tot in timpul unei meditatii matinale de comuniune cu ghizii de lumina, a luat nastere aceasta meditatie care ne ajuta sa ne deschidem unei perspective de lumina asupra vietii, catre naturalul „miracolelor” 🙂

  Sper sa va fie de folos!

  Zi minunata!

  puteti asculta meditatia dand click aici:

  Deschidere catre miracol1