•  Navigation
 • Nu ai nevoie de mediatori. Tu esti direct conectat la Univers, in fiecare clipa a vietii tale

 • Tu esti propria ta legatura directa cu Universul. Se spune ca suntem deconectati. Personal cred ca suntem conectati tot timpul, atata doar ca nu constientizam aceasta legatura minunata pe care o avem cu Energia Creatoare a Sursei din care venim. Cumva o ignoram, cumva “preferam” scuzele si starea de victima, cumva ne-am pierdut credinta pe drum, lasandu-ne angrenati in nimicurile vietii de zi cu zi, acele nimicuri artificiale rezultate ale unei societati care ne invata sa privim la viata printr-o perspectiva ingusta si limitata.

  Am invatat ca avem nevoie de mediatori, de cineva care sa ne faca conexiunea cu Divinitatea, de un “centralist” imbracat in roba care sa ne explice regulile jocului, care sa ne deschida calea catre un ceva pe care il percepem ca fiind dincolo de noi.

  Prinsi in propria poveste personala, in momentele grele pe care nu stim sa le privim ca pe niste oportunitati ale evolutiei, am uitat ca suntem parte din Univers, conectati in permanenta la Tot ceea ce Este, la posibilitati infinite si ne cramponam de te miri ce motive pentru a ramane captivi ai limitarilor. Etichetele, regulile artificiale, “gura lumii”, temerile si fricile marunte, toate acestea sunt stavile pentru curgerea sufletului nostru in ritm cu curgerea universala.

  Consideram aceasta poveste personala ca fiind tot ceea ce exista pentru noi si tinem cu dintii de ea pentru ca am invatat ca asa se face.

  Vad in jurul meu tot felul de situatii. Familii in care armonia se destrama datorita frustrarilor personale ale membrilor sai prinsi intre granitele identitatii lor, o identitate construita, caramida cu caramida, in mod limitativ, o identitate care ii face captivi ai unor perspective marunte si simple angrenaje robotizate ale unui sistem social care uita sa le aminteasca, asa cum ar trebui de propria lor maretie, libertate si profunzime.

  Ne este frica sa ne acceptam maretia, asa cum ne este frica de vastitatea Universului, de misterul sau, de viata, de noi insine si de ceilalti. Si tosusi, noi suntem direct conectati la acest Univers si suntem mareti. Fiecare suflet are o stralucire proprie, o stralucire nepretuita. Ficare suflet! Fara exceptie!

  Avem nevoie sa ne curatam mintea de programe limitative, de nimicuri, de viziuni trunchiate, sa o „domesticim”, sa ne recapatam controlul asupra sa si sa facem din aceasta un instrument al sufletului, un instrument al Creatorului Universal care reprezinta adevarata noastra natura. As putea sa spun adevarata noastra „identitate”, dar prefer termenul de „natura” pentru ca firescul sufletului si al fiintei noastre este aceasta stare permanenta de conectare la propriul nostru potential maret, la propria noastra vibratie unica, la propria noastra frecventa care a venit aici pentru a se exprima plenar, nu pentru a se ascunde in scuze, temeri si drame artificiale.

  Avem nevoie de aceasta reamintire constanta, o vreme, de o „reprogramare”, de un reset la nivelul mintii, un reset care sa reporneasca vortexul inimii, o inima care Stie cine Suntem cu adevarat.

  Nu este un proces simplu. Dupa atatia ani de bezna, dupa atata timp in care ne-am obisnuit sa ne identificam doar cu numele, functia si statutul nostru social, dupa atata vreme in care ne-am respins unul pe celalalt crezand in separare, dezvoltand o acuta lipsa de iubire si un pregnant sentiment de abandon, ne-am afundat tot mai mult in aceasta mlastina a uitarii, singura pe care in momentul prezent o cunoastem cu certitudine, singura care ni se prezinta ca o zona de siguranta, fapt care a transformat-o intr-o „zona de confort”. Dar stiu ca nu vom continua asa la nesfarsit si ca procesul redescoperirii Adevarului nostru interior a inceput si nu mai poate fi oprit.

  Daca vrei sa pasesti pe calea redescoperirii propriei lumini interioare, atunci indreapta-te catre ea. Da, nevazutul, adevarurile uitate, toate acestea ne par nesigure si totusi, ele reprezinta singurul nostru Adevar Cert. Fa un pas in afara limitarilor si programarilor sociale. Detaseaza-te de aceasta frecventa limitativa, joasa, lasa stirile negative, lasa filmele violente, lasa vaicareala vecinilor, uita de sperietura crizelor economice, de razboaie si amenintari cu catastrofe naturale si reaminteste-ti ca esti conectat la un Univers in care este continut un potential infinit de modelare si remodelare a propiei tale relalitati.

  Fa acest exercitiu de conectare cu Universul. Relaxeaza-te departe de zgomotul vietii de zi cu zi si concentreaza-ti atentia pe respiratie. Devino constient ca, cu fiecare inspiratie Universul petrunde in tine, TI se daruieste total si cu fiecare expiratie TU patrunzi in Univers si i te daruiesti neconditionat. Fuzioneaza cu acest Tot din care faci parte si intra in legatura directa cu Adevarul maret din interiorul tau. Fa acest exercitiu timp de 5 minute in fiecare dimineata timp de 21 de zile si observa apoi perspectiva din care privesit la viata.

  Observa cum ti se schimba perceptia asupra realitatii atunci cand reusesti sa constientizezi chiar si intr-o mica masura, legatura ta directa cu Intregul, fara nevoie de mediatori, cand constientizezi apartenenta ta la Univers!

  Cu drag!