•  Navigation
 • Nu cauta Liniste, aminteste-ti ca deja Esti Linistea!

 • Linistea este prezenta peste tot in jurul tau. Desi probabil ca o cauti in speranta ca ea iti va aduce un dram de pace si bucurie, cautarea ta nu te va duce la aflarea unei linisti Reale atata timp cat continui sa o faci la nivel de forma. Spatiul de liniste al Fiintei tale este unul de dincolo de Forma. Constiinta Pura, cea din care se naste jocul formelor esti tu. Linistea este o caracteristica intrinseca a Constiintei, a ceea ce Esti tu dincolo de forma. Atata timp cat ramai identificat cu rolurile pe care Constiinta le joaca in manifestare pentru a se experimenta pe sine, nu poti intra in acest “spatiu” al Naturii tale Reale.

  Tu nu esti ceea ce crezi ca esti, ceea ce vezi in fiecare dimineata in oglinda, nu esti gandul cu care te identifici, nu esti emotia care te cuprinde. Toate acestea sunt doar manifestari a ceea ce esti, dar nu te reprezinta. Tu esti Sursa acestora, tacerea din care toate acestea se nasc. Acea Sursa trebuie sa fie tinta cautarilor tale daca vrei ca Linistea si Pacea sa devina o constanta a vietii tale. Cand vei porni in cautarea acelei Surse, a Constiintei Pure care te reprezinta cu Adevarat, atunci iti vei da seama ca de fapt nu trebuie nici macar sa “cauti” ci este necesar doar sa inveti sa Fii, in Tacere, abandonandu-te in Tine Insuti, odihnindu-te in Divinul Interior fara forma.

  Esti deja acel “spatiu”, esti deja Constiinta, nu este nevoie sa pornesti in cautarea lui Dumnezeu, Dumnezeu este in tine, este Sursa, tacerea din spatele oricarei manifestari. Integreaza acest Adevar, contempla-l in liniste si treptat ti se va revela fara sa mai trebuiasca sa crezi pe cineva. Aceasta revelatie interioara a Ceea ce Esti defapt te va face sa intelegi ca tu esti insasi Linistea pe care o cautai.

   

  Daca te afli in cautarea Linistii, afla ca Tu esti Linistea insasi, tacerea din spatele a ceea ce crezi ca esti, Sursa tuturor manifestarilor, esti Tu, esti deja Constiinta.

   

  Cu drag!