•  Navigation
  • Oameni frumosi: Dr. Carey Andrew-Jaja, doctorul cantaret

  • Aceasta este o poveste despre individualitate. Despre frumusetea vietii, despre celebrarea fiecarei clipe, pentru ca in acea clipa, clipa insasi, este continut intreg Universul. Daca esti prezenta vie in orice clipa, viata iti vorbeste, iti canta, iti dezvaluie in aparenta a ceea ce percepi a fi exterior tie, interiorul tau minunat, perfect, infinit.

    ovestea de azi este una speciala, pentru ca va propun sa priviti cu sufletul (care nu este altceva decat un alt nume pe care noi il dam constiintei individuale) deschis la ceea ce veti vedea. Nasterea este una dintre certitudinile pe care le putem asocia corpului fizic. Nasterea este, pentru corpul fizic, un moment special, este dezvaluirea catre intreaga experienta pe care o numim viata, a inca unei concentrari a constiintei intr-un punct de existenta. Iar acest doctor este o expresie minunata a constiintei individuale relativ la acest moment. Nu poti sa nu privesti expresia acestui om si sa nu intelegi si sa simti in acelasi timp ca iti atinge si tie sufletul. Ca deschide portile infinitului o simpla atitudine umana catre viata. Ca a sarbatori viata este un act sacru, este o recunoastere interioara a perfectiunii Universului. Ca orice ai spune despre aceasta expresie, experienta in sine nu poate fi egalata. Oricat talent ai avea nu poti surprinde infnitul pe care il cuprinde un asemenea moment, iar expresia momentului se intipareste in eternitate, ca si cum o substanta vie isi deseneaza drumul in timp ce se misca, iar noi privim minunata creatie ce se desfasoara. O privim din exterior atata timp cat ne identificam cu acest minunat mod de a privi ABSOLUTUL. Pentru ca in esenta, tu esti drumul si Sursa si expresia ei sub forma experientei.

    Il las pe Dr. Carey Andrew-Jaja sa va conduca in interiorul prezentei sale si (chiar si pentru cei care nu stiu limba engleza) sa va prezinte unica pespectiva prin care constiinta individuala ce se manifesta prin acest vehicol o are in fata nasterii. O expresie a unei fuziuni a bucuriei, ce este ca un semnal pentru recunoasterea ei. O recunoastere interioara.