•  Navigation
 • Retreat de meditatie si introspectie - 06, 07 septembrie

 • Daca te-ai putea privi prin ochii mei doar o clipa, ai intelege! Ai sti, ai vedea, ai simti Lumina care pulseaza inauntrul tau indiferent de povestea pe care ti-o spui despre tine. Acea Lumina exista in tine si peste tot in jurul tau, Viata, Linistea, Iubirea, toate sunt Aici. Nu le cauta in afara ta, nu le cauta in extraordinar, nu cauta ca altii sa ti le ofere. OPRESTE-TE si priveste in tacere in tine, cufunda-te in linistea de dincolo de minte si vei afla comoara care poate ca acum ti se pare doar un ideal, o linie a orizontului catre care te tot indrepti si la care nu ajungi niciodata.tati pag copy Dar tu porti in tine dimensiunea Constiintei Pure, Constiinta Dumnezeirii si nu trebuie decat sa inveti sa o recunosti dincolo de rolul pe care il joci acum, dincolo de costum, dincolo de cuvinte, dincolo de minte. Din Linistea mea te chem catre Linistea ta si stiu ca esti deja acolo unde vrei sa ajungi, priveste mai adanc inauntrul tau si vei sti si tu asa cum o stiu si eu! 

  Daca ai venit la ultimele Seri ale Armoniei, nu ai nevoie de prezentare pentru acest eveniment. Daca doar ai citit prezentarile Serilor si ultimele articole de pe site, ai o idee, poti sa intuiesti directia. Daca nu, poate ne cunoastem in acest weekend ca sa ajungem sa traim meditatia, nu sa o facem. Poate, undeva in adancul fiintei tale vezi un foc ce arde etern si nu reusesti sa il aduci la suprafata mereu si simti ca viata ti-o ia inainte, mereu cu un pas inainte… mereu te prinde si te rastoarna exact atunci cand ai crezut ca ai atins acel punct din care nu mai ai cum sa te intorci. Si daca nu il simti inca si este doar o idee sau un vis frumos, idealist cumva, poate vrei sa il gasesti, desi in mod obiectiv nu este nimic de gasit, nimic de inventat, doar de adus in lumina ceea ce este cu adevarat.

  Ne propunem ca in cele doua zile, 06 si 07 septembrie:

  -sa pasim impreuna, in afara timpului, sa iesi impreuna cu noi din viata pe care o traiesti, ca in vis si sa incepem sa discernem unde incepe realitatea si unde se termina iluzia.

  -sa inveti sa fii observatorul propriei existente si in acest fel sa pasesti intr-o alta dimensiune a fiintei tale, de acolo de unde bucuria, linistea si pacea se nasc de la sine, sunt expresii nealterate ale TALE. Esti tu, in adevaratul sens al cuvantului, dincolo de orice interpretare pe care ar putea sa o dea mintea ta acestor cuvinte.

  -sa inveti sa integrezi meditatia in viata ta, clipa de clipa si nu doar in momentele in care iti pui intentia sa te asezi si sa meditezi.

  -sa inveti sa privesti dincolo de rol, sa iti aduci aminte ca nu esti doar imaginea din oglinda ci Constiinta Pura

  -sa pasim impreuna spre eliberarea de suferinta, o eliberare totala care vine odata cu trairea experientei a ceea ce Esti cu Adevarat, dincolo de masca pe care o porti

  Nu iti promit ca viata o sa ti se schimbe peste noapte – desi exista cu siguranta si posibilitatea aceasta – insa, daca simti cu adevarat ca vrei sa te cunosti ASA CUM ESTI CU ADEVARAT, CONSTIINTA PURA, LUMINA care nu are un inceput si un sfarsit, care nu poate fi ranita sau distrusa, dincolo de spatiu si timp, si daca vrei ca toate acestea sa nu mai fie niste randuri intr-o carte sau o replica dintr-un film, te astept cu inima deschisa. Si, in ritmul propriu, sa incepi sa traiesti din ce in ce mai din plin, sa iti vezi fricile si sa le integrezi in firescul vietii, eliberand in acest proces acea substanta esentiala din care este “fabricata” de fapt REALITATEA, care iese la suprafata atunci cand ceea ce nu este adevarat se da la o parte. Infinitul nu poate fi redat in cuvinte si totusi aceasta este natura REALA a ceea ce suntem cu adevarat, iar tu poti ajunge sa traiesti experienta directa a acestei Cunoasteri de dincolo de minte. Chiar si cativa pasi in directia aceasta pot insemna mai mult decat zeci de ani de cautare fara o experienta directa a ceea ce esti de fapt. 

  Asteptam asadar, inscrierea ta la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802 Retreatul se va tine la 15 minute de Bucuresti, in zona de nord, detaliile exacte in legatura cu locatia vor fi oferite pe mail celor inscrisi. Fiind vorba despre o “iesire” din cotidian si de o intrare in introspectie, am sa te rog sa te imbraci lejer, sa iti iei cu tine o perna sau un izopren, o palarie de soare/sapca pentru ca vom sta in natura si in liniste si sa iti asiguri hrana pentru cele doua zile. Vom incepe sambata la ora 10:00 si vom termina seara in jur de ora 19:00 sau 20:00 si vom continua si duminica in acelasi fel, astfel incat doar drumul pana aici si inapoi si somnul din noaptea de sambata spre duminica sa fie “pauza”. Evenimentul se va tine pe baza de donatie, pentru a permite oricui accesul, oricui care cauta sa afle cine este cu adevarat si care vrea sa simta cu intrega fiinta cum este sa arzi ca focul vesnic, in fiecare clipa.

  OPINIILE PARTICIPANTILOR: 

  Nicoleta:

  Ca de fiecare data cand merg la un workshop/seminar sau orice alta activitate din domeniul devenirii (dezvoltarii) personale merg cu inima deschisa si fara asteptari. Pentru ca eram totusi a treia oara la un eveniment coordonat de tine – Razvan (si uneori si de Laura) stiam oarecum in ce ma bag 🙂 mergand la acest Retreat de meditatie si introspectie.

  Si da, a fost in aceeasi linie si totusi foarte diferit: am experimentat foarte multa liniste si pace sufleteasca, bucurie si fericire linistite (daca le pot numi astfel). Am facut descoperiri uluitoare, in ceea ce ma priveste :), minunate, pline de inspiratie si de frumusete.

  Am plecat de la acest Retreat plina de Iubire si Compasiune pentru tot ce inseamna Viata, cu speranta in suflet si fericita ca traiesc aceste vremuri extraordinare.

  Multumesc Razvan! Esti o minune de Om.

  Te imbratisez cu drag, numai bine!!

  Nicoleta

  facilit copy