•  Navigation
 • Serile Armoniei: Constiinta si Non-dualitate. Tema serii: cum sa devii stapanul mintii tale

 • Mesajul HarmonyGroup catre tine este:

   

  „Trezeste! Esti mai mult decat crezi,

  esti constiinta pura,

  esti una cu tot si toate,

  esti totalitatea si fiecare nuanta in parte a acestei totalitati!

   

  Poti ajunge sa traiesti experienta a ceea ce esti cu adevarat in decursul acestei vieti!

  Poti deveni libertatea insasi, iubirea insasi, bucuria insasi, pacea insasi!

  Asta si esti deja, trebuie doar sa iti amintesti”

   

  Aceasta „trezire” face obiectul fiecarei seri de joi in care ne vom intalni pentru explorarea naturii Fiintei si Vietii prin discutii, intrebari si raspunsuri, exercitii si meditatii menite sa te aduca in acel punct in care sa poti avea experienta directa a ceea ce Esti cu Adevarat: CONSTIINTA PURA, eliberata de orice limitare, suferinta sau anxietate. Trezirea spirituala, realizarea sinelui sau iluminarea reprezinta nucleul, Sensul acestor seri la care invitam pe toti cei care se afla „in cautarea Adevarului Ultim” si vor sa invete cum sa il traiasca la propriu, ca experienta directa, dincolo de cunoasterea imprumutata din carti, conferinte si alte surse de informare cognitiv-metala.

  Noi am cautat si am gasit. Stim in acelasi timp ca tot timpul exista ceva nou si ca experienta noastra este inca in desfasurare, o desfasurare fara sfarsit.

  Daca vrei si tu sa incepi sa afli Adevarul despre tine, te asteptam cu drag la aceste seri de explorare a spatiului Constiintei, singura dimensiune a Fiintei tale care te reprezinta cu adevarat. 

  Pentru cei care deja au participat la atelierele noastre de week-end, intalnirea aceasta este o oportunitate de aprofundare a practicii, pentru cei noi care pasesc pe calea explorarii Constiiintei poate fi un un inceput interesant, pentru cei care sunt deja pe Cale este o seara utila de practica in lucrul cu inlaturarea vacarmului mental si atingerea starii de pace si lumina interioara.

  Si pentru ca participantii au cerut mai multa practica, Joia aceasta vom continua sa pasim pe calea catre descoperirea a Ceea ce Suntem cu Adevarat: Constiinta Pura, prin exercitii practice care ne scot dintr-o viata traita pe pilot automat, trezind in noi capacitatea de a intra complet, cu profunzime si claritate in bogatia momentului prezent.

  vom lucra cu mintea si cu tendinta acesteia de a ne controla mare parte din viata

  -vom privi la vacarmul mental din interiorul nostru si vom invata sa il limpezim

  -in vederea transcenderii mintii, ne vom imprieteni initial cu mintea noastra si o vom educa intr-o noua directie, o vom invata sa capete o noua perspectiva asupra momentului prezent

  -vom trece dincolo de semnificatiile si judecatile emise de minte in mod automat, catre o perceptie constienta si plina de bogatie a momentului Acum.

  -vom invata sa gustam jocul formelor, sa privim la diversitatea manifestarii iesind din cutiuta limitativa a mintii conditionate

  -vom intelege ce inseamna cu adevarat o minte echilibrata

  -dupa lucrul cu mintea vom incheia cu clarificari prin intrebari si raspunsuri dar si cu nelipsita meditatie de reconectare la Esenta Fiintei noastre.

  Daca te-ai hotarat sa pasesti pe calea Trezirii, daca ai decis ca a venit timpul sa nu mai traiesti pe pilot automat si sa incepi sa descoperi adevarata dimensiune a Ceea de Esti, te asteptam cu drag joi, ora 19.00, la Centrul Eter Spa (Zona Iancului), intr-o atmosfera deschisa, cu oameni la fel de frumosi si deschisi, pentru a face impreuna inca un pas catre Adevarata Natura a Fiintei noastre. 

  Centrul de Wellness Eter Spa se afla pe Bd. Pache Protopopescu 104, vis-a-vis de sediul Pro Tv. Evenimentul se tine pe baza de donatii, care vor fi impartite pentru achitarea spatiului pus la dispozitie de catre extraordinar de iubitoarele noastre gazde de la Eter Spa, pentru asigurarea transportului nostru la eveniment (datorita faptului ca locuim in afara Bucurestiului) si pentru eventualele materiale pe care le vom folosi pe viitor in cadrul exercitiilor practice ce vor face obiectul unor intalniri viitoare, intr-un cuvant pentru posibilitatea continuarii activitatii pe care o derulam, insa nu vom conditiona prezenta nimanui de o suma de bani, astfel acordand oricui sansa de a afla Cine este cu ADEVARAT. Serile Armoniei incep la ora 19:00 si se termina la ora 21:00, conform programului centrului. Va rugam sa va anuntati prezenta la eveniment la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, pentru ca numarul de locuri din sala este limitat (de la un anumit nivel de perceptie).

  =================================================================

  Pareri ale participantilor la atelierele de Trezire si Constientizare HarmonyGroup:

  Liana: 

  Ma bucur cand intalnesc oameni autentici care merg la izvoare, cu dor de lucrul cu adevarul sau cat mai aproape de esenta. Va multumesc pentru ca ati lucrat cu mine si m-ati sustinut pentru a fi in prezent, in liniste, in lumina, reamintindu-mi ca nu sunt doar gandul meu. Va admir pasiunea si veridicitatea in ceea ce faceti, faptul ca traiti in acord cu ceea ce ganditi.
  Au fost 2 zile incarcate de lumina si cunoastere care vor fi impuls spre a continua si singura sa lucrez.
  Va multumesc pentru darul de lumina pe care mi l-ati facut acest weekend si sper sa vi se intoarca inmiit. Si astazi ma simt minunat si simt sustinerea energetica dupa workshop…sunt in liniste si lumina si aproape de starea de fericire , acea stare care mi-e tare draga si a carei retraire mi-o doresc…Multumesc, Laura si Razvan…va dau si voua din bucuria mea.

  Vivi:

  Urmez cu mult interes cursurile organizate de Laura si Razvan, seminarii sustinute cu mult suflet si foarte bine documentate, in care partea practica si lucrul cu noi e componenta de baza. Stiu ca atelierul la care am participat in weekend o sa imi schimbe complet viata, de aceea il recomand cu multa caldura. Am trait o experienta minunata, am observat rezultate imediate si stiu ca practicand exercitiile invatate ca instrumente de lucru cu mine insami voi trai mai plenar momentul prezent. Atelierul este profund si clar, bine structurat in partea teoretica, dar la fel de bine documentata si practica, pe tot parcursul s-a mentinut dialogul si comunicarea, ni s-au oferit toate instrumentele necesare. Pentru mine a fost important sa invat ce inseama trecutul in viata mea, sa pot sa ma debarasez si elibera de el, iar acum datorita seminarului am si modalitatile de a realiza aceasta eliberare. Sa invat ce inseamna momentul PREZENT, lucrul cu mine insami, schimbarea perceptiilor care ma afecteaza, natura gandurilor, amplificarea simturilor; pentru toate acestea eu am gasit raspunsuri si nu numai. Recomand atelierul si pentru cei care vor sa aprofundeze tehnicile de mediatie, sunt foarte bine explicate noi tehnici si se face foarte multa practica. Multumesc din suflet organizatorilor si astept cu interes noile evenimente!

  Andreea:

  Multumesc, Razvan Filip si Laurei, pentru ceea ce ati trezit in mine in aceste doua zile. Nu stiu daca aceste cuvinte sunt de ajuns pentru a exprima cum ma simt dupa ceea ce am facut in aceste doua zile alaturi de voi…Eliberata de minte, iertata, bucuroasa, calma, linistita, nejudecata, iubita si mult imbogatita. Va multumesc pentru ca ati aparut in calea mea. Lumea ar fii mult mai buna daca tot mai multi oameni ar patrunde in informatiile si practica unor astfel de ateliere, ar intelege ca fiecare suntem mult mai mult decat vocea din capul nostru, corpul, emotiile, trecutul si povestea pe care ne-o spunem despre noi.