•  Navigation
 • Serile Armoniei: Daca nu esti ceea ce crezi, atunci CINE ESTI TU? Introducere in constiinta non-duala, inceputul cautarii Adevarului despre realitatea a ceea ce esti.

 • Mesajul HarmonyGroup catre tine este:

   

  „Trezeste! Esti mai mult decat crezi,

  esti constiinta pura,

  esti una cu tot si toate,

  esti totalitatea si fiecare nuanta in parte a acestei totalitati!

   

  Poti ajunge sa traiesti experienta a ceea ce esti cu adevarat in decursul acestei vieti!

  Poti deveni libertatea insasi, iubirea insasi, bucuria insasi, pacea insasi!

  Asta si esti deja, trebuie doar sa iti amintesti”

   

  Aceasta „trezire” face obiectul fiecarei seri de joi in care ne vom intalni pentru explorarea naturii Fiintei si Vietii prin discutii, intrebari si raspunsuri, exercitii si meditatii menite sa te aduca in acel punct in care sa poti avea experienta directa a ceea ce Esti cu Adevarat: CONSTIINTA PURA, eliberata de orice limitare, suferinta sau anxietate. Trezirea spirituala, realizarea sinelui sau iluminarea reprezinta nucleul, Sensul acestor seri la care invitam pe toti cei care se afla „in cautarea Adevarului Ultim” si vor sa invete cum sa il traiasca la propriu, ca experienta directa, dincolo de cunoasterea imprumutata din carti, conferinte si alte surse de informare cognitiv-metala.

  Noi am cautat si am gasit. Stim in acelasi timp ca tot timpul exista ceva nou si ca experienta noastra este inca in desfasurare, o desfasurare fara sfarsit.

  Daca vrei si tu sa incepi sa afli Adevarul despre tine, te asteptam cu drag la aceste seri de explorare a spatiului Constiintei, singura dimensiune a Fiintei tale care te reprezinta cu adevarat. 

  Cei care ne cunosc poate au observat ca activitatea HarmonyGroup a incetat pentru o vreme. Aceasta pauza s-a datorat unor experiente pe care le-am trait, experiente care ne-au  schimbat radical orientarea si in care ne-am gasit cu adevarat Sensul.

  Am considerat ca avem nevoie sa integram aceasta noua perspectiva, aceasta noua dimensiune a fiintei noastre care a aparut ca urmare a unor incursiuni in planul starii de Constiinta, dincolo de vehicolul minte-corp si de experienta acestuia in plan fizic.

  Acum, dupa o perioada de tacere si integrare a ceea ce am trait, simtim ca putem impartasi, motiv pentru care vom relua Serile Armoniei, in fiecare joi, la Eter Spa (zona Iacului) seri in care ne vom axa in permanenta pe teme legate de trezirea individului la starea de constiinta pura, singura experienta spirituala care a avut pentru noi un efect realmente eliberator, singura care ne-a facut realmente sa ajungem sa trezim cu adevarat Lumina Interioara, compasiunea, bucuria, fericirea si echilibrul, acestea devenind parte integranta din noi si viata noastra din fiecare clipa.

  Joi 22 mai, vom face o prima intalnire introductiva in care:

  -vom privi la Vita insasi, la noi si la ceea ce credem noi ca suntem, la aspectele din noi insine cu care ne identificam si vom explora unde anume duce aceasta identificare.

  -vom clarifica notiunile de persoana/individ/constienta/constiinta/energie/vehicol minte-corp si om vedea cum sunt ele asezate in „schema existentei”, ce este si ce nu este fiecare dintre acestea.

  -vom vedea care este calea de urmat pentru intalnirea cu Natura Reala a Fiintei noastre

  -vom vorbi despre Adevarul ultim si despre cum poate fi acesta descoperit si trait ca experienta directa de catre fiecare dintre noi.

  -vom vorbi in detaliu despre ceea ce NU suntem si despre ceea ce SUNTEM cu ADEVARAT!

  -vom intelege de ce aflarea adevarului despre noi si trairea experientei directe a ceea ce suntem de fapt, aduce cu sine Libertatea, Iubirea, Bucuria, Pacea facand din ele o constanta de nestramutat in decursul Vietii, moment de moment, indiferent de circumstantele exterioare.

  -vom pune intrebari si vom raspunde intrebarilor care se nasc in cadrul intalnirii, pentru clarificarea nelamuririlor care pot sa apara.

  -vom intra in practica realizarii sinelui prin exercitii si meditatii menite sa linisteasca vacarmul mental si sa ne aduca pe acea frecventa in care sa ne putem deschide catre Adevar, in asa fel incat acesta sa poata deveni pentru noi o experienta directa si personala.

  Va asteptam cu drag joi 22 mai, la orele 19.00, la centrul Eter Spa, pentru a incepe incursiunea in dimensiunea divina a Constiintei!

  Centrul de Wellness Eter Spa se afla pe Bd. Pache Protopopescu 104, vis-a-vis de sediul Pro Tv. Evenimentul se tine pe baza de donatii, care vor fi impartite pentru achitarea spatiului pus la dispozitie de catre extraordinar de iubitoarele noastre gazde de la Eter Spa, pentru asigurarea transportului nostru la eveniment (datorita faptului ca locuim in afara Bucurestiului) si pentru eventualele materiale pe care le vom folosi pe viitor in cadrul exercitiilor practice ce vor face obiectul unor intalniri viitoare, intr-un cuvand pentru posibilitatea continuarii activitatii pe care o derulam, insa nu vom conditiona prezenta nimanui de o suma de bani, astfel acordand oricui sansa de a afla Cine este cu ADEVARAT. Serile Armoniei incep la ora 19:00 si se termina la ora 21:00, conform programului centrului. Va rugam sa va anuntati prezenta la eveniment la dresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, pentru ca numarul de locuri din sala este limitat (de la un anumit nivel de perceptie).