•  Navigation
 • Serile Armoniei: Experienta directa si Atingerea vindecatoare a Prezentei

 • Mesajul HarmonyGroup catre tine este:

   

  „Trezeste-te! Esti mai mult decat crezi,

  esti Constiinta pura,

  esti Una cu Tot si Toate,

  esti totalitatea si fiecare nuanta in parte a acestei totalitati!

   

  Poti ajunge sa traiesti experienta a ceea ce esti cu adevarat in decursul acestei vieti!

  Poti deveni libertatea insasi, iubirea insasi, bucuria insasi, pacea insasi!

  Asta si esti deja, trebuie doar sa iti amintesti”

   

   

  Miercuri 27 august, experimentand direct AICI si ACUM, vom deveni constienti de propria prezenta, de PREZENTA INFNINTA a SCANTEII DIVINE din noi, accesand un spatiu al CONSTINTEI in care Atingerea este Vindecatoare. 

  Odata ce ajungi sa vezi experienta asa cum este ea, indiferent despre ce experienta este vorba (fie ca este vorba despre experienta pura a vederii, a auzului sau oricare alta) incepi sa intri in cotact cu propria ta prezenta, cu parfumul subtil al sufletului tau, al Observatorului tacut care simte desfasurarea Universului, a Vietii. Si in aceasta Prezenta sacra regasim absolut toate elementele de care avem nevoie in viata noastra, gasim un ghid catre iubire si echilibru, catre Vindecare.

  Pentru aceasta miercuri ne propunem sa atingem urmatoarele teluri:

  ne vom pregati pentru a intra in contact cu propria prezenta, sa o observam si sa o experimentam in mod direct Realitatea. Pentru aceasta vom discuta despre modul in care putem accesa acest spatiu al Constiintei si vom face o meditatie care sa ne conduca in aceasta stare.

  – vom experimenta Puterea Atingerii, prin diverse exercitii in care vom lasa propria Prezenta sa lucreze natural. Sunt sigur ca ati avut macar o data experienta unei vindecari a unei persoane iubite (fie ca este vorba de o durere de burtica a unui bebelus sau o durere de cap a persoanei iubite) chiar daca voi nu ati interpretat-o ca atare. Sunt la fel de sigur ca ati intrat macar o data intr-o camera si brusc toata lumea s-a luminat la fata sau ati schimbat total starea de spirit a celor prezenti, prin simpla voastra prezenta. Insa atunci cand exista si contact fizic, mintea noastra devine mai maleabila la a accepta experienta, pentru ca celulele noastra poarta in ele aceiasi iubire si intelepciune infinita pe care o regasim si in propria prezenta.

  Asa ca vom experimenta prin diverse tehnici si metode, puterea vindecatoare a atingerii.

  Acesta este un atelier practic care incurajeaza experimentarea, curajul de a fi tu, descatusarea potentialului latent si increderea ca Orice Este Posibil.

  Data: 03 septembrie

  Ora: 18.30 – 21.30

  Contributie: donatie libera

  LocatieCentrul de terapii complementare Forta Vietii 

  Inscrierile: se fac la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802

  Tu vino cu o minte deschisa. Increderea, intelegerea si transformarile vor veni de la sine. Te asteptam la 3 ore menite sa aduca mai multa Lumina, Curaj, Videcare, Claritate si Armonie in viata ta!

  Centrul de terapii complementare Forta Vietii se afla pe Splaiul Independentei nr. 2J, etaj 1, apartament 06, (interfon 06 – usa se afla la mijlocul cladirii, sub un portic (copertina de beton si stalpi), pe usa cu grilaj metalic este un bilet mare pe care scrie 2J), vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti. Evenimentul se tine pe baza de donatii, care vor fi impartite pentru achitarea spatiului pus la dispozitie de catre extraordinar de iubitoarele noastre gazde de la Forta Vietii, pentru asigurarea transportului nostru la eveniment (datorita faptului ca locuim in afara Bucurestiului) si pentru eventualele materiale pe care le vom folosi pe viitor in cadrul exercitiilor practice ce vor face obiectul unor intalniri viitoare, intr-un cuvant pentru posibilitatea continuarii activitatii pe care o derulam, insa nu vom conditiona prezenta nimanui de o suma de bani, astfel acordand oricui sansa de a afla Cine este cu ADEVARAT. Serile Armoniei incep la ora 18:30 si se termina la ora 21:30, conform programului centrului. Va rugam sa va anuntati prezenta la eveniment la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, pentru ca numarul de locuri din sala este limitat (de la un anumit nivel de perceptie).

  facilit copy