•  Navigation
 • Serile Armoniei: Starea de vid- Constiinta Pura - si Vindecarea Reconectiva

 • Mesajul HarmonyGroup catre tine este:

   

  „Trezeste-te! Esti mai mult decat crezi,

  esti Constiinta pura,

  esti Una cu Tot si Toate,

  esti totalitatea si fiecare nuanta in parte a acestei totalitati!

   

  Poti ajunge sa traiesti experienta a ceea ce esti cu adevarat in decursul acestei vieti!

  Poti deveni libertatea insasi, iubirea insasi, bucuria insasi, pacea insasi!

  Asta si esti deja, trebuie doar sa iti amintesti”

   

  Miercuri 27 august, din starea de Constiinta Pura, vom lucra cu Energia Reconectiva pentru VINDECARE si TRANSFORMARE

  In fiecare dintre noi exista potentialul latent de autovindecare si transformare a propriei vieti. Ceea ce iti trebuie este intelegerea modului in care acest potential poate fi descatusat, intelegere care vine odata cu integrarea Adevarului despre ceea ce Esti defapt dincolo de aparente dar si putina incredere ca POTI, ca ai capacitatea de a lucra cu ceea ce adevarata ta natura iti pune la dispozitie in fiecare moment. 

  Pentru cei care doresc sa isi amplifice increderea ca pot lucra si singuri pentru vindecarea si transformarea propriei vieti:

  vom experimenta prin meditatie starea de Vid si Constiinta Pura, care este defapt starea naturala a ceea ce esti defapt. Vei invata ca aceasta stare iti este accesibila oricand si ca poti sa intri in aceasta dimensiune a fiintei tale cu usurinta, oricand doresti, trecand dincolo de gand in centrul divin al fiintei tale. 

  vom explica de ce inainte de o sedinta de vindecare/autovindecare este important sa ne reconectam la aceasta dimensiune a Esentei, a Sursei Creatiei.

  -odata accesata aceasta dimensiune vom lucra cu energia Reconectiva pentru a aduce Vindecare si Transformare Pozitiva in vietile noastre.

  Acesta este un atelier practic care incurajeaza experimentarea, curajul de a fi tu, descatusarea potentialului latent si increderea ca Orice Este Posibil. 

  Data: 27 august

  Ora: 18.30 – 21.30

  Contributie: donatie libera

  LocatieCentrul de terapii complementare Forta Vietii 

  Inscrierile: se fac la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802

  Tu vino cu o minte deschisa. Increderea, intelegerea si transformarile vor veni de la sine. Te asteptam la 3 ore menite sa aduca mai multa Lumina, Curaj, Videcare, Claritate si Armonie in viata ta!

  Centrul de terapii complementare Forta Vietii se afla pe Splaiul Independentei nr. 2J, etaj 1, apartament 06, (interfon 06 – usa se afla la mijlocul cladirii, sub un portic (copertina de beton si stalpi), pe usa cu grilaj metalic este un bilet mare pe care scrie 2J), vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti. Evenimentul se tine pe baza de donatii, care vor fi impartite pentru achitarea spatiului pus la dispozitie de catre extraordinar de iubitoarele noastre gazde de la Forta Vietii, pentru asigurarea transportului nostru la eveniment (datorita faptului ca locuim in afara Bucurestiului) si pentru eventualele materiale pe care le vom folosi pe viitor in cadrul exercitiilor practice ce vor face obiectul unor intalniri viitoare, intr-un cuvant pentru posibilitatea continuarii activitatii pe care o derulam, insa nu vom conditiona prezenta nimanui de o suma de bani, astfel acordand oricui sansa de a afla Cine este cu ADEVARAT. Serile Armoniei incep la ora 18:30 si se termina la ora 21:30, conform programului centrului. Va rugam sa va anuntati prezenta la eveniment la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, pentru ca numarul de locuri din sala este limitat (de la un anumit nivel de perceptie).

  facilit copy