•  Navigation
 • Tabara Predeal 25 - 28 septembrie - ARTA FERICIRII – indiferent de circumstante -traire constienta, atingerea starii de Constiinta Pura, adevarata meditatie, echilibru si liniste interioara

 • Nu trebuie sa inveti sa devii fericit pentru ca Fericirea, Iubirea, Linistea sunt caracteristici intrinseci a ceea ce esti deja dincolo de masca, dincolo de ceea ce crezi ca esti: Constiinta Pura. E nevoie doar sa elimini conditionarile mentale care te fac sa crezi ca tu esti doar rolul pe care il joci.

  Daca mintea conditionata este inca stapanul tau si nu instrumentul care ar trebui sa fie de fapt, fericirea de durata, linistea si echilibrul nu pot salaslui de o maniera reala in experienta ta. Dar aceasta stare de fapt poate fi schimbata si bucuria fara motiv poate deveni un companion de zi cu zi, pentru tine, indiferent de circumstantele exterioare.

  Aceasta nu este o simpla filosofie ci este experienta noastra de viata pe care o impartasim cu voi.

  Cine esti tu dincolo de vehicolul minte corp si care sunt pasii de urmat pentru a avea experienta directa a Constiintei Pure.

  -Ce inseamna a trai constient nu doar cinci minute pe zi ci in fiecare clipa, cum ajungem sa avem o viata constienta si de ce avem nevoie sa traim constient.

  De ce ratam tot timpul seva momentului prezent si simtim ca viata ne scapa printre degete, cum sa invatam sa ne accesam simturile si sa le folosim la maxim fara a mai percepe realitatea momentului doar prin interpretarea limitata a mintii.

  Ce inseamna Constiinta si care este diferenta dintre Constiinta si Energie. Cum se oglindesc ele in corpul fizic, emotii si trairi?

  -Ce inseamna adevarata meditatie si mai ales cum putem sa o integram intr-o viata activa in care pare ca nu mai avem timp de noi. Cum sa o practicam si de ce.

  Ce inseamna trecutul care ne apasa si viitorul care ne ingijoreaza, cum sa ne eliberam de apasarea acestora si cum sa respiram libertatea fiecarui moment prezent.

  -Cum sa gasim spatiul de liniste interioara in asa fel incat sa il facem o parte integranta a vietii noastre in orice circumstanta.

  -Cum sa ne eliberam de emotii negative, umbre si programe de subconstient fara a fi nevoiti sa purcedem la autoanalize complexe, prin simpla transcendere a mintii care le sustine.

  -Cum sa manifestam in viata noastra ceea ce dorim de o maniera matura si constienta: cum si cand devenim Creatori Constienti.

  -Cum sa iesim din viata pe pilot automat, dintr-o existenta reactiva si sa traim autentic dansand cu viata in profunzimea fiecarei clipe.

  -Cum sa fii observatorul propriei existente si in acest fel sa pasesti intr-o alta dimensiune a fiintei tale, de acolo de unde bucuria, linistea si pacea se nasc de la sine, sunt expresii nealterate ale TALE. Esti tu, in adevaratul sens al cuvantului, dincolo de orice interpretare pe care ar putea sa o dea mintea ta acestor cuvinte.

  -Vom pasi impreuna spre eliberarea de suferinta, o eliberare totala care vine odata cu trairea experientei a ceea ce Esti cu Adevarat, dincolo de masca pe care o porti

   

  Vom explica, vom avea discutii clarificatoare, raspunsuri pentru nelamuririle fiecarui participant in parte pentru ca fiecare sa poata integra aceasta cunoastere eliberatoare cu cat mai multa claritate. Vom interactiona prin dialog clarificator cu participantii care vor sa iasa in fata pentru sporirea Constientizarilor a ceea ce sunt dincolo de forma facilitand intrarea lor in spatiul a ceea ce Sunt cu Adevarat, Constiinta Pura. Vom lucra atat cat ne permite timpul, pe cazurile concrete ale celor prezenti pentru a sparge zidul conditionarii si pentru a spori constientizarea Luminii interioare care se cere trezita. 

  Dar si mai important este ca vom face si multa practica. Vom petrece 5 zile in mijlocul naturii si vom intra intensiv in practica adevaratei meditatii plus o serie de exercitii menite sa ne aduca tot mai aproape de ceea ce Suntem cu Adevarat, Constiinta Pura, pentru a putea aduce de o maniera reala Linistea, Fericirea si Echilibrul in viata noastra, fara ca acestea sa mai poata fi destabilizate de factori externi sau circumstante ale vietii.

   Ceea ce impartasim cu voi se bazeaza pe experienta noastra de viata, pe studii si practica intensa in aceasta directie, impletind intelegerile si invataturile maestrilor iluminati ca Ramana Maharishi, Nisargadata Maharaj, Mooji, Eckhart Tolle si multi altii cu exercitii practice punctuale prin care sa puteti experimenta in profunzime aceste instrumente care sa faca din Bucurie si Pace un stil de viata.

   Daca simti cu adevarat ca vrei sa te cunosti ASA CUM ESTI CU ADEVARAT, CONSTIINTA PURA, LUMINA care nu are un inceput si un sfarsit, care nu poate fi ranita sau distrusa, dincolo de spatiu si timp, si daca vrei ca toate acestea sa nu mai fie niste randuri intr-o carte sau o replica dintr-un film, te asteptam cu inima deschisa. Si, in ritmul propriu, sa incepi sa traiesti din ce in ce mai din plin, sa iti vezi fricile si sa le integrezi in firescul vietii, eliberand in acest proces acea substanta esentiala din care este “fabricata” de fapt REALITATEA, care iese la suprafata atunci cand ceea ce nu este adevarat se da la o parte. Infinitul nu poate fi redat in cuvinte si totusi aceasta este natura REALA a ceea ce suntem cu adevarat, iar tu poti ajunge sa traiesti experienta directa a acestei Cunoasteri de dincolo de minte. Chiar si cativa pasi in directia aceasta pot insemna mai mult decat zeci de ani de cautare fara o experienta directa a ceea ce esti de fapt. 

   De ce ai vrea sa iti amintesti cine esti? Nu iti cunosc motivele, insa te intreb: cum s-ar schimba viata ta in momentul in care ai reusi sa fii pentru o clipa Sursa, Constiinta Pura, Esenta, Divin si ai reusi sa “vezi”, sa “simti” prin experienta directa ceea ce esti realmente: INFINIT. Ce s-ar schimba in tine daca frica de moarte ar disparea pentru ca ai afla si ai simti din proprie experienta ca de fapt natura ta reala este indestructibila, ce s-ar schimba in viata ta daca nu ar mai trebui  sa depui eforturi pentru a ierta si pentru a iubi, descoperind ca de fapt esti IUBIRE si toate acestea ti-ar deveni firesti fara sa necesite straduinta? Te las sa iti raspunzi singur, sa decizi pe cont propriu daca aceasta Calatorie a aflarii adevarului despre cine esti in spatele a ceea ce crezi ca esti merita. Pentru noi a meritat. 

   

  Data: 25-28 septembrie

  Locatie: Vila Foxi, Predeal

  Contributie: 600 ron (include 3 nopti de cazare in camera dubla cu demipensiune)

  Facilitator: Razvan Filip

  Locuri disponibile: 14

  Inscrierile se fac pana pe data de 15 septembrie, la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802

  facilit copy