•  Navigation
 • UN CURS IN MIRACOLE... sfarsitul Sinelui separat

 • SCOALA DE MIRACOLE

  Un curs in Miracole - sfarsitul sinelui separat copy

  Anul trecut, cand am pornit prima grupa de “Un curs in miracole” nu aveam perspectiva asupra a ceea ce va deveni acest curs, dar, in mod miraculos, el a devenit un motiv de a integra ceea ce am invatat pana acum, experiential si prin studiu. Lucrurile au luat o turnura foarte interesanta saptamana trecuta cand ne-am dat seama ca, pentru prima data de cand sustinem cursuri (peste 6 ani), avem un model aplicabil, practic si integrat de a produce schimbari pozitive vizibile in viata celor care ne calca pragul.

  De aceea, reflectand la aceasta realizare, ne-am gandit ca, pe langa grupa actuala de Miracole, dorim sa mai infiintam inca doua, pentru a conduce, pe parcursul unui an de zile, inca 30 de suflete intr-o zona a Recunoasterii de Sine, a Maturizarii Spirituale, a Linistii Sufletesti si a unei intelegeri si simtiri vis-a-vis de viata, care sa permita deschiderea, bucuria, iubirea, compasiunea, vointa, pacea si puterea sa straluceasca in fiecare zi… in viata ta. Da, pentru ca acum tie iti sunt adresate aceste cuvinte, poate mai mult decat pana acum, o chemare catre un viitor care ne bate la usa, un viitor in care umanitatea va face saltul cuantic in frumusetea fara margini a Esentei care sustine intreaga viata.

  Practic, pe structura celor 365 de exercitii zilnice din Un curs in Miracole (pe care le gasim extrem de interesante si pline de potential pentru o transformare puternica si matura), am brodat un sistem de auto-cunoastere care sa atace toate domeniile importante ale manifestarii umane dar si regasirea de Sine, trezirea spirituala. Scoala de miracole, caci acesta este numele anului in care vei calatori alaturi de noi prin pasii pe care si noi, la randul nostru, i-am parcurs, va consta in urmatoarele etape, sau stagii de pregatire:

  • 3 intalniri lunare (una pe saptamana), de la ora 18:30 pana la 21:30, in care vom discuta aspecte legate de cele 365 de exercitii din Cursul in Miracole si in care vom creiona directiile pe care se dezvolta Scoala de miracole
  • Acces aproape gratuit (35 ron) la intreaga noastra paleta de cursuri de weekend (care sunt elemente importante in acest parcurs), pe baza unei programari pe care o sa o facem la inceputul cursului, dar care poate fi modificata in timp.
  • Acces gratuit la serile de meditatie, care au ca scop intrarea in starea de prezenta, identificarea observatorului, linistirea mintii, clarificarea neintelegerilor sau accesarea starii de constienta pura
  • Suport via email, skype sau telefon pentru toate intrebarile (normale) care se nasc de-a lungul cursului sau pentru orice experienta care nu se integreaza in firescul vietii cotidiene si are nevoie de clarificare

  Cursurile de weekend la care vei avea acces sunt: Initierile Munay Ki – Samanism (2 zile), Komyo Reiki Kay – Gradul 1, 2, 3 si 4 (1 zi fiecare), Mandala – Curs de pictura si contemplatie (1 zi), Curs de pictura pentru dezvoltarea emisferei drepte – ulei, acrilic (1 zi fiecare), Harta numerologica a numelui (1 zi), Eneagrama – tipologia personalitatii tale si o cheie pentru trezire (1 zi + test insotit de fisa pentru program individual de lucru cu sine), Curs pentru dezvoltarea capacitatilor intuitive (1 zi), Curs de eliberare emotionala (Magnetoterapie si EMDR) (1 zi), Curs de energetica structurilor umane/ Energizare, curatare, dezamprentare (Curs practic) (1 zi), Ho’oponopono (1zi), Retreat de meditatie si contemplatie (2 zile) sau Constelatii familiale si sistemice – la cerere (grupa de maxim 8 persoane) (1 zi).

  Cursurile de seara vor fi in principiu dedicate unor meditatii (A fi constient de constienta; Eul straluceste in experienta; Totul incepe cu constienta; Acum inseamna Eu sunt; Adevarul, Iubirea si Frumusetea sunt inima experientei; Cum umpli corpul cu vid; Campul gol, fara limite, constient de sine al Constiintei; Atentie sau constienta; Exercitii Kinslow; Headless Way – sunt cateva dintre titlurile serilor de meditatie) menite sa te ajute sa accesezi spatiul constient de sine, care este prezenta vie care observa, creaza si este experienta vietii, vor mai putea ataca (la cerere) urmatoarele subiecte: Eneagrama sacra si Lataif, Regresii, Calatorii samanice, Deeksha (Binecuvantarea unimii). De asemenea, sunt incluse in program Meditatia Transcendentala si Mindfulness-ul ca unelete zilnice de suport pentru procesul de trezire. Programul este dinamic si se poate imbunatati pe parcurs, daca exista cereri din partea ta.

  De asemenea, pe langa prezenta la cursuri, vei avea acces cu o reducere de 40% la toate tipurile de terapii energetice pe care le oferim: VR, OFT, Bars, Reiki, Dezamprentari, Alinieri si armonizari de campuri si chakre sau Consilieri dinamice (care cuprind atat discutii, consiliere psihodinamica cat si lucru cu energia). In plus, iti punem la dispozitie un spatiu primitor, plin de energie binefacatoare (datorita muncii constante pe care o facem acolo), unde vei putea savura un ceai cald.

  Scoala de Miracole are ca scop schimbarea profunda, iesirea din automatism si, in cele din urma ELIBERAREA. Pentru asta este nevoie de angajament si pasiune, de intelegere si liniste in acelasi timp, de energie si constienta. De aceea, programul este gandit sa dureze (cel putin, sau cel mult) un an de zile si sa aduca in constienta Esenta care este fundamentul tuturor experientelor, sa ofere apoi o cale de a manifesta calitatile Esentei (Sufletului – calitati esentiale precum bucuria, pacea, iubirea, compasiunea, puterea, vointa) in viata de zi cu zi. este, in acelasi timp un program de maturizare a Personalitatii si de integrare a acesteia in Ecuatia Divinitatii, careia se subordoneaza. Pentru cei care isi vor descoperi focul interior, vor fi oferte pentru “Intalniri de gradul 3 cu Esenta” in cadrul unor Satsanguri pe care Razvan le va conduce personal.

  Contributia la Scoala de Miracole este sub forma de abonament lunar si va fi in cuantum de 200 lei, ceea ce inseamna o reducere de peste 80% din pretul intreg al cursurilor noastre de weekend + seara, ca sa nu mai punem la socoteala Intalnirile cu Miracolele din timpul saptamanii, sau celelalte beneficii. Ceea ce primesti in schimbul acestei investitii este un an de zile de dedicatie din partea Laurei – care este un excelent Observator al psihicului uman, un Explorator extraordinar al emotiilor si al starilor sufletesti, un Artist intuitiv excelent si un “Empath” si Medium – si a lui Razvan – care este un Ghid auto-didact de spiritualitate si constiinta, un canal curat pentru energia luminoasa a Sursei dar si o capacitate nativa pentru Clarcunoastere si Intuitie si Ghid pentru accesarea si recunoasterea Esentei – un program complet care sa te ajute in acelasi timp sa iti echilibrezi viata de zi cu zi dar sa te si eliberezi de poverile inutile ale unei lumi care inca nu a gustat libertatea cu adevarat.

  Inscrierile se fac folosind formularul de contact de pe site (il gasiti in partea dreapta a acestui articol) sau prin email la razvan@harmonygroup.ro. Orice intrebari sau nelamuriri pe care nu le putem adresa prin aceste doua cai, se vor solutiona la numarul de telefon 0723.225.802. Grupa permite accesul doar pentru maxim 15 persoane, asa ca vom lua in considerare inscrierile in ordinea in care ele sunt primite.

  Te asteptam la SCOALA DE MIRACOLE! Laura si Razvan FILIP