•  Navigation
 • Un curs in Miracole

 • Grupa de studiu pentru UN CURS IN MIRACOLE

  Future image facebook Un curs in Miracole

  Structura cursului va fi urmatoarea, ea urmand linia deja trasata de carte. Astfel, vom avea cate o intalnire saptamanala pentru a parcurge cartea impreuna. O sa primiti si voi paginile din carte
  pe care vom discuta la fiecare intalnire + exercitiile pentru saptamana in curs. Punem un accent pe intelegerea explicatiilor care sunt date in manual, pentru ca, din proprie experienta, am observat ca exercitiile in sine, fara parcurgerea cartii, nu au efecte transformatoare atat de profunde.

  Vom clarifica si vom discuta liber pe toate subiectele pe care le vom parcurge, adaugand si subliniind aspecte importante legate de perceptia noastra asupra realitatii, asupra atitudinii pe care este bine sa o avem vis-a-vis de transformarile prin care vom trece, impreuna, parcurgand Cursul in Miracole.

  Exercitiile sunt responsabilitatea fiecaruia, ele vor fi subiect de discutii la intalnirea lunara pe care o vom avea, in afara serilor de joi. Propunem seara de miercuri pentru aceasta intalnire lunara, de la ora 19:00. Intanirea lunara are un dublu scop, primul de a fi liant pentru grupul de studiu si al doilea de a clarifica eventualele neintelegeri si/sau probleme in efectuarea exercitiilor.

  In concluzie:
  – o intalnire saptamanala in fiecare joi de la ora 19:00
  – o intalnire lunara miercurea de la ora 19:00
  – suport de curs structurat in 50 de parti
  – exercitii pentru acasa impartite in 50 de pachete
  – suport in afara intalnirilor (pe skype, email sau telefon)

  Pentru a putea sustine aceasta lucrare (timpul, transportul pana la sediu, chiria sediului, suportul de curs si exercitiile), contributia pe care o avem in vedere este de 30 ron pe sedinta, cu intalnirile lunare si consultatiile suplimentare gratuite.

  Cine sunt eu? Ce fel de realitate percep acum? Cum ma raportez la fiintele din jurul meu, la mine insumi si la obiectele pe care le percep? Care este natura realitatii? Cum pot aduce vindecarea in viata mea? Cum pot face din viata mea un miracol?!

  Cateva intrebari la care, practica si parcursul unui Curs in Miracole iti pot raspunde, prin intermediul experientelor pe care acesta le deschide. Un parcurs de un an in care vom interoga in profunzime modul in care vedem realitatea.

  Cei interesati se pot inscrie la e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802.Te asteptram cu drag!