•  Navigation
  • Un cuvant

  • Cateodata un singur cuvant este de ajuns, atunci cand vine din strafunzimile prezentei constiente. Radiatia cuvintelor poate strapunge voalul care este de obicei asezat peste aceasta auto-dezvaluire.
    Alege un cuvant care e “suav” si unul care este “dur” pentru tine si ruleaza-le in minte pana ramam singure acolo… elimina tot restul. Daca te ajuta, te poti balansa stanga-dreapta, o directie pentru fiecare cuvant. Si inchide ochii… si ramai doar cu miscarea. Concentreaza-te pe miscare si uita cuvintele. Si incet, incet, lasa miscarea sa se stinga natural.

    Vei gasi o clipa de liniste… savureaz-o, experimenteaz-o fara sa o numesti. Bucura-te de descoperire ca un copi lcare primeste cel mai pretios dar. Si apoi fii atent/a la cuvantul care iti vine in minte. Foloseste-l in acelasi fel ca pe primele pe care le-ai ales.
    Acesta e un fel de sotron cu mintea. In ceva timp, nu vei mai avea nevoie nici de balans, nici de contrast ca sa te ancorezi in liniste. Linistea sustine toate sunetele, inclusiv cele care formeaza cuvintele. Si atunci cuvintele vor fi mai profunde si exercitiul de mai sus va capata o alta profunzime.

    Mai departe te las sa descoperi singur… poezia vietii.