•  Navigation
  • Valoarea a-minti-rilor

  • Amintirile sunt o chestie extraordinara. Poti vedea trecutul care se intampla acum ca pe un evantai in care te poti recunoaste iar si iar. Nu-l arunca la gunoi pentru ca el contine lectii importante ce te pot ajuta la integrarea Adevarului. Nimic din ceea ce este nu este de lepadat pentru ca este Creatia Infint Inteligentei Forte a VIetii care sustine intrega manifestare. Care trece dincolo de orice limite si limitari.

    Nu te agata insa de trecut pentru ca el te va purta departe de prezenta proprie, pe care ai sansa extraordinara de a o recunoaste clipa de clipa. Nu il blama pentru ca el se va intoarce sa iti arate ceea ce nu ai vazut destul de clar in acel prezent. Dar de ce sa te intorci cand ai sansa ACUM sa regasesti in propria prezenta raspunsul la orice intrebare? Doar lasa-te purtat de viata, realizand din aproape in aproape ce esti tu si ce e viata, care este relatia dintre voi doi. Exista cu adevarat doi?

    Stiu ca sunt multi maestrii care se uita la viata ca la o iluzie, Maya sau o simpla proiectie mentala… insa nu pot sa nu atrag atentia asupra faptului ca prin intermediul acestei iluzii Constiinta care se manifesta prin ei s-a trezit la propria realitate si realizare… Nimic de inlaturat, nimic de blamat, nimic de desconsiderat… nici macar atitudinea lor care are un rol cheie (ca toate rolurile pe care toate sufletele le joaca aici) in Dansul Vietii.

    Danseaza deci, pe ritmuri nebunesti de luna sau pe valsuri primavaratice, dar danseaza, nu lasa ceea ce crezi despre viata si despre tine sa te separe de fericirea si normalitate trairii. Esti viu si asa vei fi in veci, chiar si dincolo de timp si spatiu… sau mai ales. Doar ca nu vei mai avea termeni de comparatie….