•  Navigation
 • ABC-ul Iluminarii - Seara A.H. Almaas: Eneagrama sacra - 20 noiembrie

 • Toti suntem avizi de informatii, citim pentru a intelege, pentru a ne gasi Calea, acel Tao, care este libertatea fiecaruia de a fi exact ceea ce suntem, locul nostru, acel Acasa in care dorim sa ne odihnim. Cu totii suntem in cautare de ceva, de fericire, de iubire sau de un job mai bun care sa ne asigure un trai mai bun, o viata mai buna. Cititul unor anumite carti (a se citi: carti scrise de persoane constiente de propria natura esentiala sau extrem de constinete de sine) ne poate ajuta si ne poate face constienti exact de ceea ce avem nevoie ca sa putem pasi pe Cale. Si acest fenomen se perpetueaza pana in momentul in care incepi sa descoperi adevarata Libertate, de a fi ceea ce esti cu adevarat.

  Seara Almaas

  De aceea ne-am gandit ca ar fi util sa demaram un proiect pentru cei care vor sa ajunga sa isi constientizeze propria natura, mai intai la nivel mental, iar apoi sa integram in cadrul unor meditatii aceasta intelegere la nivel experiential – pentru a cobora aceasta intelegere si in zona simtirii, a inimii, a focului viu care anima informatia. Din cauza ca nu odata, la cursurile noastre au venit persoane care au dovedit in mod evident ca au o cultura destul de bogata in domeniul spiritual, insa nu si o “intelegere” reala a TOT ceea ce se exprima in aceste carti, consideram ca a venit timpul sa “disecam” cateva concepte care te pot ajuta sa patrunzi mai profund viata, sa abordezi experientele pe care le ai dintr-o perspectiva mult mai destinsa si sa clarificam cuvintele pline de seva ale unor mari Maestrii. Si ce nume mai potrivit ar putea sa aiba o asemenea intalnire decat: ABC-ul ILUMINARII!

  Joi 20 noiembrie te invit intr-o alta lume, in lumea constientizarii esentei care sta in spatele fiecarei clipe si a oricarei experiente. A.H. Almaas este, dupa parerea mea, persoana de care am cunostinta in acest moment, care a realizat cele mai multe fatete ale Constiintei, prin experienta directa. Impletind cunoasterea straveche (Eneagrama, Lataifurile) cu tehnici psihologice de ultima ora, Almaas a creat o miscare spirituala sub numele de Ridhwan School, unde oamenii nu numai ca se trezesc, realizandu-si propria natura, insa intra in manifestare constienti de prezenta subtila dar atat de plina a propriei esente, ajutandu-i in acest fel sa traiasca o viata rotunda si plina de bucurie si pace. In aceasta seara vom patrunde in lumea esentelor care de fapt au stat la “nasterea” unui sistem de cunoastere si constientizare atat de profund, precum este Eneagrama. Vom merge, cu ajutorul lui Almaas, dincolo de fixatiile psihologice ce stau la baza “regulilor” din Eneagrama ca sa descoperim mecanismele dinamice si subtile care creaza impulsurile inconstiente care ne contureaza personalitatea.

  Fiind dupa parerea mea, cel mai complet sistem de auto-cunoastere si eliberare, Enegrama sacra va fi o ocazie de a constientiza ce sta cu adevarat in spatele fiecarei miscari pe care vehicolul prin care Constiinta se manifesta si de a le transcende. In aceasta seara vom face, pe langa munca de constientizare si intelegere a acestor tendinte cateva exercitii practice pentru A INTEGRA aceste noi elemente in viata noastra zilnica. Vom defini de asemenea “instrumentul” principal pe care A.H. Almaas il foloseste pentru a extinde constientizarea si pentru “dezvaluirea” ADEVARATELOR fatete ale REALITATII: Interogarea Spacecruiser (Nava spatiala). Vom invata de ce se cheama in acest fel, cum poate fi folosita si la ce serveste. Vom face un exercitiu practic de a folosi esenta noastra fundamentala pentru a porni un proces de interogare practic legat de unul dintre aspectele noastre neconstientizate.

  Vom incheia seara cu o transmisie de Binecuvantarea Unimii (Deeksha) si cu o activare a Lataifului argintiu (prin transmisie energetica) care este baza Interogarii, fiind cunoscut si sub numele de Lataiful Vointei.

  Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Evenimentul are loc pe baza de donatii, dureaza de la ora 18:30 pana la ora 21:30 si va avea loc la Centrul Harmony Spa & Wellenss Center din Bucuresti.

  Tu, dupa ce ai citit acest text, ce ai simtit? Ai banuit ca orice intrebare se naste in tine, se naste dintr-un raspuns, dintr-o relizare care deja exista in interiorul tau? Poti sa patrunzi limitele infintului, sa iti imaginezi ca nimic pe lumea aceasta nu este decat mister care se vrea dezvaluit? Din ce postura te intrebi de obicei, atunci cand vrei un raspuns la intrebarile vietii?