•  Navigation
 • ABC-ul Iluminarii - Seara Mooji, Cheia care deschide toate usile si Poate observatorul sa fie observat? - 27 noiembrie

 • Toti suntem avizi de informatii, citim pentru a intelege, pentru a ne gasi Calea, acel Tao, care este libertatea fiecaruia de a fi exact ceea ce suntem, locul nostru, acel Acasa in care dorim sa ne odihnim. Cu totii suntem in cautare de ceva, de fericire, de iubire sau de un job mai bun care sa ne asigure un trai mai bun, o viata mai buna. Cititul unor anumite carti (a se citi: carti scrise de persoane constiente de propria natura esentiala sau extrem de constinete de sine) ne poate ajuta si ne poate face constienti exact de ceea ce avem nevoie ca sa putem pasi pe Cale. Si acest fenomen se perpetueaza pana in momentul in care incepi sa descoperi adevarata Libertate, de a fi ceea ce esti cu adevarat.

  Seara MoojiDe aceea ne-am gandit ca ar fi util sa demaram un proiect pentru cei care vor sa ajunga sa isi constientizeze propria natura, mai intai la nivel mental, iar apoi sa integram in cadrul unor meditatii aceasta intelegere la nivel experiential – pentru a cobora aceasta intelegere si in zona simtirii, a inimii, a focului viu care anima informatia. Din cauza ca nu odata, la cursurile noastre au venit persoane care au dovedit in mod evident ca au o cultura destul de bogata in domeniul spiritual, insa nu si o “intelegere” reala a TOT ceea ce se exprima in aceste carti, consideram ca a venit timpul sa “disecam” cateva concepte care te pot ajuta sa patrunzi mai profund viata, sa abordezi experientele pe care le ai dintr-o perspectiva mult mai destinsa si sa clarificam cuvintele pline de seva ale unor mari Maestrii. Si ce nume mai potrivit ar putea sa aiba o asemenea intalnire decat: ABC-ul ILUMINARII!

  Joi 27 noiembrie te invit sa exploram adancimile fara margini ale ABSOLUTULUI, pentru ca toate punctajele si ghidajele lui Mooji sunt exclusiv facute din acea zona plina de lumina careia unii dintre noi ii spunem Constiinta, altii Dumnezeu, altii… poate Viata. Iar “cheile” pe care Mooji le extrage inspirat de insasi starea in care se afla, sunt realmente niste punti catre recunoasterea acestor “locuri” din interiorul tau, in care domneste pacea, linistea si iubirea neconditionata. Multe cuvinte nu voi lasa aici, ele vor apare in seara de joi, ca reactie spontana (identic modului in care se naste realitatea in fiecare clipa ACUM) a ceea ce vom patrunde impreuna.

  Desigur ca dintr-o seara Mooji nu pot lipsi meditatiile, asa ca seara va fi asezonata cu doua meditatii concepute de Mooji, pentru a imprima, in linistea din interior, pecetea amintirii propriei naturi reale, fundamentale. Doua exercitii de transcendere a planului imediat palpabil si trecere catre ABSOLUT.

  Vom incheia seara cu o transmisie de Binecuvantarea Unimii (Deeksha) la final vom face o incheiere in liniste, doar prezenta pura radiind adevarul.

  Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Evenimentul are loc pe baza de donatii, dureaza de la ora 18:30 pana la ora 21:30 si va avea loc la Centrul Harmony Spa & Wellenss Center din Bucuresti.

  Tu, dupa ce ai citit acest text, ce ai simtit? Ai vazut vreun Satsang cu Mooji si uitandu-te la imaginile de pe monitor ai simtit ca se naste ceva in tine, ca un foc din adancuri se ridica si odata cu el tot focul vietii se porneste, parca magic, imaterial, atot-puternic? Sau ti s-a intamplat sa te recunosti in persoanele care au stat fata in fata cu el, in lumina adevarului, si sa recunosti in “puterea” raspunsului un adevar interior extrem de important, care poate marca o schimbare majora in viata ta?