•  Navigation
 • ABC-ul Iluminarii - Seara Rupert Spira: Intimitatea experientei - 13 noiembrie

 • Toti suntem avizi de informatii, citim pentru a intelege, pentru a ne gasi Calea, acel Tao, care este libertatea fiecaruia de a fi exact ceea ce suntem, locul nostru, acel Acasa in care dorim sa ne odihnim. Cu totii suntem in cautare de ceva, de fericire, de iubire sau de un job mai bun care sa ne asigure un trai mai bun, o viata mai buna. Cititul unor anumite carti (a se citi: carti scrise de persoane constiente de propria natura esentiala sau extrem de constinete de sine) ne poate ajuta si ne poate face constienti exact de ceea ce avem nevoie ca sa putem pasi pe Cale. Si acest fenomen se perpetueaza pana in momentul in care incepi sa descoperi adevarata Libertate, de a fi ceea ce esti cu adevarat.

  Seara Rupert Spira

  De aceea ne-am gandit ca ar fi util sa demaram un proiect pentru cei care vor sa ajunga sa isi constientizeze propria natura, mai intai la nivel mental, iar apoi sa integram in cadrul unor meditatii aceasta intelegere la nivel experiential – pentru a cobora aceasta intelegere si in zona simtirii, a inimii, a focului viu care anima informatia. Din cauza ca nu odata, la cursurile noastre au venit persoane care au dovedit in mod evident ca au o cultura destul de bogata in domeniul spiritual, insa nu si o “intelegere” reala a TOT ceea ce se exprima in aceste carti, consideram ca a venit timpul sa “disecam” cateva concepte care te pot ajuta sa patrunzi mai profund viata, sa abordezi experientele pe care le ai dintr-o perspectiva mult mai destinsa si sa clarificam cuvintele pline de seva ale unor mari Maestrii. Si ce nume mai potrivit ar putea sa aiba o asemenea intalnire decat: ABC-ul ILUMINARII!

  Joi 13 noiembrie te invit sa gustam cel mai “dulce” desert oferit de catre lumea non-dualismului, prin prezenta extrem de subtila a cuvintelor si experientelor pe care Rupert Spira le patrunde atat de profund. Este o invitatie catre experienta pura, dincolo de simturi, dincolo de emotii si corp, dincolo de minte. Doar ceea ce se naste pur in constienta proprie. Binecunoscut in “reteaua” non-dualistilor ca un fin observator al ADEVARATEI EXPERIENTE, acel cadran al vietii care puncteaza catre ceea ce suntem cu adevarat, Rupert Spira este un deliciu pentru cei care il cunosc si citesc ceea ce a scris (patrunzand ce este scris acolo) si urmandu-i ghidajele geniale, nascute din propria experienta directa a Spatiului care contine TOT. Vom gasi in aceasta seara cateva elemente “teoretice” pentru identificarea PREZENTEI si vom face si o meditatie conceputa de Rupert pentru a experimenta intelegerea pe care o putem dobandi la nivel intelectual atunci cand ii patrundem cuvintele.

  Vom incheia seara cu o transmisie de Binecuvantarea Unimii (Deeksha) si cu un “joc” in care fiecare dintre cei prezenti va primi un exercitiu personalizat pentru identificarea prezentei in ritmul alert al propriei vieti, in urma interactiunii din aceasta seara.

  Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802. Evenimentul are loc pe baza de donatii, dureaza de la ora 18:30 pana la ora 21:30 si va avea loc la Centrul Harmony Spa & Wellenss Center din Bucuresti.

  Tu, dupa ce ai citit acest text, ce ai simtit? Te-ai gandit vreodata ca experienta pe care o ai, nu este chiar cea pe care ai perceput-o? Pentru cei care au mai fost pe la cursurile noastre, intrebarea este: cum ai perceput experienta directa si ce “urme” a lasat in viata ta?