•  Navigation
 • Amoda Maa Jeevan: TREZIRE RADICALA

 • “Compasiunea este trezirea care se intalneste pe sine in inima a tot ceea ce este. Compasiunea inseamna a imbratisa atat intunericul cat si lumina si a gasi libertatea care deja este in interiorul fiecaruia.”

   amoda-teacher

  Invatatura Radical Awakening (Trezire Radicala) nu este legata de nicio traditie, religie sau ideologie; este o invitatie deschisa pentru toti cei care cauta adevarul despre cine sunt cu adevarat si pentru cei care cauta sa isi joace rolul in evolutia umanitatii. Aceasta este oferita prin intermediul cartilor scrise de Amoda, dar si in cadrul evenimentelor online si live pe care le sustine, nefiind o “invatatura” statica, ci o derulare continua a adevarului si a iubirii, ca raspuns la lumea schimbatoare in care traim. Parte din misiune generala este dezvoltarea unei societati non-profit – Foundation for Conscious Change (Fundatia pentru schimbare constienta) – pentru a sustine aceste invataturi prin intermediul unor burse si a altor proiecte dedicate trezirii umanitatii.

  Invitatia

  Trezirea este legata de dorinta noastra reala de a ne descoperi adevarata natura. Daca este sa curga in tine, trebuie sa vrei cu adevarat eliberarea de tot ceea ce este fals in tine, trebuie sa vrei sa te abandonezi total interogarii in legatura cu ceea ce este adevarat dincolo de toate conceptele, ideile si credintele invatate.

  Scopul invataturii mele este sa aprinda aceasta dorinta in tine. Atunci cand flacara dorintei devine un foc de nestapanit, apasa un intrerupator in tine si directia destinului tau este in mod irevocabil schimbata. Este ca si cum aprinzi lumina doar ca sa afli ca tu esti aceasta lumina. Si totusi experienta directa a acestei revelatii este extrem de normala: pur si simplu ti-ai redescoperit totalitatea inocenta a naturii tale esentiale. Este acel tu care nu a fost niciodata si nici nu va fi vreodata separat de orice. Aceasta descoperire este sfarsitul suferintei si inceputul libertatii.

  Insa trezirea este doar inceputul. Aventura incepe, si nu in atmosfera rarefiata a transcendentei, ci in mijlocul haosului vietii. Si trairea adevarului trezirii nu a fost probabil niciodata o necesitate atat de pregnanta ca in lumea de azi ce se schimba rapid.

  Invitatia este pentru ca tu sa te trezesti la perfectiunea imaculata a luminii interioar, sa incorporezi complet si sa exprimi total aceasta lumina in mijlocul tristetii si al dezordinii existentei umane.

  Namaste,
  Amoda

  Te invit sa lasi aceste cuvinte, care vin din profunzime, din profunzimea pe care o poti descoperi si tu in interiorul tau, sa te patrunda si sa vezi ce simti. Sa simti, fara sa judeci, daca esti gata sa faci acest pas, si daca esti gata urmareste site-ul nostru pentru ca anul viitor in august, vei avea ocazia sa particpi la un Satsang cu Amoda Maa Jeevan in Romania, undeva in apropierea Bucurestiului. Vor fi trei zile in care adevarul va iesi la suprafata, ca sa poti experimenta direct ceea ce pana acum erau poate niste concepte sau imaginatie. Pana atunci va vom tine la curent cu progresul organizarii si in cel mai scurt timp vom publica pe site si evenimetul, inclusiv conditiile pentru a putea participa si detaliile legate de acesta.

  Mai jos gasiti si o descriere sumara a ceea ce este un Satsang, o invitatie preliminara la care am ajuns in urma interactiunilor noastre de pana acum cu Amoda Maa:

  “Satsang-ul nu are legatura cu nicio traditie sau sistem de credinte new age/ezoteric, nu are o metodologie anume si nici o practica anume. Este invitatia pura in libertatea ce este disponibila fiecaruia dintre noi, aici si acum. Nu este un workshop, ci o invitatie vie in adevarul realitatii. Amoda vorbeste din experienta directa si invita oamenii sa impartaseasca in mod intim ca sa vada ce impiedica recunoasterea adevaratei noastre naturi.”

  Pentru a afla mai multe detalii despre Amoda Maa Jeevan va invit sa vizitati site-ul ei personal si sa reveniti si aici din cand in cand, pentru ca vom posta materiale importante si relevante despre ea si invataturile ei, mai ales  ca in scurt timp urmeaza sa apara o versiune imbuntatita a website-ului ei. O varianta noua care sa fie mai aproape de invatatura si experienta pe care o traieste in acest moment. Pentru sufletul tau!