•  Navigation
 • Atelier practic: Cum sa trezesti definitiv Bucuria si Pacea Interioara fara a mai depinde de circumstantele exterioare - de la Mindfulness la Iluminarea Spirituala

 • Bucuria si Pacea sunt in interiorul nostru si se pot trezi de o maniera permanenta fara a mai depinde de ceea ce se intampla in exterior. Acesta este un fapt. Nu este o promisiune, nu este o utopie, este un FAPT la care oricine, daca invata cum, poate ajunge. Experienta personala ne-a invatat asta si ne-a demonstrat-o din plin. Rezultatul a fost unul minunat si acum Lumina din interiorul nostru se cere impartasita pentru ca STIM ca se poate.

  Bucuria, Pacea, Fericirea, Claritatea si Echilibrul nu sunt niste stari pe care trebuie sa le obtii, ele sunt o componenta intrinseca a Fiintei tale, atata doar ca traind la periferia Fiintei, in bratele conditionarilor mentale, limitandu-ne la acestea sau coborand prea putin in adancuri, ele raman nedescoperite in noi iar viata noastra reflecta aceasta stare de fapt.

  Si atunci cum sa le descoperi? Cum sa le trezesti? Cum sa accesezi aceasta dimensiune a fiintei tale in care sa incepi sa traiesti altfel, sa vezi lumea dintr-o alta perspectiva, sa devii un Bucuros Permanent si o continua emenatie de Pace si Claritate?

  Vom invata cum in intalnirea de pe 24 si 25 mai. Vom impartasi cu voi in amanunt, cu profunzime dar si de o maniera clara si simpla instrumentele prin care iti poti limpezi apele Vietii pentru a putea face din Liniste si Bucurie un mod de viata, indiferent de circumstantele exterioare.

  Vom discuta amanuntit intelegeri legate de actuala perspectiva asupra vietii si perspectiva la care e bine sa ajungem.

  Ce/cine suntem defapt si cum putem trai concret experienta a ceea ce suntem ca vehicol minte-corp si dincolo de acesta in dimensiunea Constiintei pure.

  Ce inseamna defapt Iubire, cum putem deveni Iubire nu doar in cuvinte si nu doar in anumite momente.

  Ce inseamna realmente Acceptare si Iertare si cum ajungem concret sa le trezim inauntrul nostru in mod natural fara a ne forta.

  Ce este Mintea si cum sa ii dam rolul potrivit in asa fel incat aceasta sa inceapa sa deserveasca Fiinta, nu sa o incatuseze. Ce sunt gandurile si cum sa le tratam in asa fel incat sa nu mai creeze suferinta.

  Ce este Viata si cum putem ajunge sa facem din aceasta o continua Celebrare a faptului ca Existam.

  Cum sa privim in mod echilibrat si benefic la Trecut si Viitor fara ca acestea sa ne mai afecteze, fara ca acestea sa mai creeze inauntrul nostru angoase, temeri, vinovatie sau neincredere.

  Ce inseamna Momentul Prezent si cum sa invatam sa ii traim constient bogatia in orice situatie. Vom face exercitii de dezidentificare de masca si personalitate construita in scopul revelarii Sinelui Autentic. Vom vorbi despre ceea ce inseamna gand si despre natura mintii, despre cum sa transcendem personalitatea construita prin linistirea si transcenderea mintii.

  Cum sa devii un Fericit Incurabil si o Radiatie a Linistii fara a mai depinde de alte persoane sau situatii din exterior.

  Care sunt instrumentele pe care poti incepe sa le folosesti pentru a ajunge la starea de Iluminare Spirituala, la starea de Constiinta pura. Adevarata meditatie. Cum sa meditam in adevaratul sens al cuvantului pentru a intra in legatura cu Sinele nostru Real, cu Esenta noastra si Spatiul Infinit dinauntrul nostru. Meditatia Zero Gand si metoda Autointerogarii, folosita de maestrii spirituali iluminati precum Ramana Maharshi, Papaji sau Nisargadata Maharaj, care ne permite sa ne conectam la spatiul Constiintei Pure. Meditatii pentru conectarea la Esenta. Meditatie Zero Gand.  

  Acest atelier se bazeaza pe experienta noastra de viata, pe studii si practica intensa in aceasta directie, impletind intelegerile si invataturile maestrilor iluminati ca Ramana Maharishi, Nisargadata Maharaj, Mooji, Eckhart Tolle si multi altii cu exercitii practice punctuale prin care sa puteti experimenta in profunzime aceste instrumente care sa faca din Bucurie si Pace un stil de viata.

  Vom vorbi, vom clarifica dar vom face si multa practica.

  -Exercitii prin care vom intelege practic natura mintii si functionarea acesteia. Exercitii de observare a gandurilor si linistire a mintii. Dezidentificarea de ganduri si minte. Meditatii de concentrare, contemplatie si extindere a simturilor.

  -Exercitii prin care invatam sa privim altfel mintea, constientul si subconstientul, arhivele sale despre trecut si viitor.

  -Exercitii de linistire a mintii fara a fi nevoie de izolare, prin care vom invata sa intram intr-o zona de pace integrand ceea ce se intampla in exterior, schimbandu-ne modul de perceptie, asezandu-ne intr-o stare pura de martor, intrand intr-o zona de non-judecata si de perceptie pura a realitatii asa cum este, prin amplificarea celorlalte simturi care ne vor revela bogatia momentului prezent pe care nu o percepem de obicei datorita zgomotului mental continuu.

  -Exercitii de gestionare a emotiilor fara a fi necesar sa le reprimam. Vom invata cum sa ajungem sa putem simti orice emotie fara ca aceasta sa ne mai afecteze mai mult decat este normal, in asa fel incat emotiile sa isi capete rolul sanatos de semnalizator si nu de sabotor continuu.

  -Vom invata cum putem sa aplicam trairea constienta in viata noastra de zi cu zi fara a face din aceasta practica un efort, ci o calatorie care ne duce in fiecare zi mai aproape de Bucurie, Liniste si Echilibru.

  – Experimentarea Realitatii dincolo de minte. Exersarea starii de martor/observator, trairea experientei plenare/pure a Ceea ce Este, dincolo de conditionarile vehicolului minte-corp. 

  -Vom experimenta starea de Vid prin meditatie ghidata si vom invata cum sa accesam spatiul de liniste interioara ori de cate ori avem nevoie si cum sa il transformam intr-o constanta in viata noastra de zi cu zi.

  -Vom intra in profunzimile a ceea ce inseamna Iluminare Spirituala si vom invata care este starea corecta prin care putem sa o atingem, traind experienta concreta si reala a Iluminarii. Vom experimenta metoda Autointerogarii a lui Ramana Maharishi, cu toate nuantele sale pentru a o putea practica pe mai departe.

  Exercitiile si meditatiile de aprofundare a acestor intelegeri dar si de transcendere a mintii in asa fel incat sa te reintoarci din nou in minte reimprospatat iti vor slefui prin experienta directa intelegerea asupra propriei Vieti si iti vor furniza instrumente clare pe care le vei putea folosi cu usurinta in viata de zi cu zi pentru a continua practica unui Trai Constient, scotandu-te de sub sclavia mintii conditionate, daruindu-ti o minte clara si echilibrata, o capacitate de a iti gestiona emotiile dar in acelasi timp si de a trai plenar fiecare experienta pe care Viata ti-o ofera si mai mult, iti vor arata calea concreta pe care oricine poate pasi pentru atingerea starii de Iluminare Spirituala, intelegand ca Trezirea sau Iluminarea Spirituala nu este o utopie ci o stare fireasca a Fiintei noastre pe care o putem atinge in decursul acestei vieti daca invatam cum.

  Te asteptam cu drag pentru doua zile ce practica, intelegere si clarificare a ceea ce Esti cu Adevarat dincolo de masca si conditionari. 

  ==========

  Locatia: Bucuresti  – adresa exacta va fi furnizata celor inscrisi (Locatia in care se tine cursul depinde de numarul participantilor)

  Data: 24-25 Mai 2014

  Program: 9.30 – 19.00 (sau 20.00 in functie de desfasurarea cursului)

  Investitie: 200 ron

  Inscrierile se fac la adresa de e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802

  Locurile sunt limitate la capacitatea salii in care se desfasoara atelierul