•  Navigation
 • CINE ESTI TU CU ADEVARAT? – SATSANG cu Razvan Filip

 • Satsang Vineri copy

  Adevarul despre natura ta reala este mai simplu si mai maret decat mintea ta va putea concepe vreodata. Am inteles, prin propria mea calatorie ca acesta din urma, insa, nu poate fi aflat prin nici un fel de cautare intreprinsa in interiorul jocurilor mintii. Credinta noastra in ceea ce mintea ne spune despre realitate este tocmai lucrul care ne tine departe de realitate. In interiorul mintii, personajul cu care te identifici poate creste, se poate cizela si asta este bine. Dar daca simti sa faci un pas inainte si sa pasesti pe drumul catre aflarea a ceea ce esti cu adevarat dincolo de jocul mintii, catre o liniste DURABILA care nu mai este inlaturata de primul gand sau de prima situatie neprielnica de viata, te astept vineri, 4 iulie, la o intalnire menita sa arda iluzia in care poate inca mai crezi.

  Satsangul nu este un curs ci un loc in care toti cei prezenti se aseaza in compania Adevarului lasandu-se dezvaluiti de catre acesta. Un loc al linistii, al clarificarilor dar si un loc in care va astept cu toate intrebarile pe care le mai aveti cu referire la ceea ce numiti realitate, intrebari pe care este important sa le adresati in cadrul intalnirii pentru ca toate obstacolele care stau inca in calea adevaratei voastre naturi sa poata fi inlaturate.

  Satsangul nu este un curs de dezvoltare personala si nici un curs de antrenare a mintii. Ba chiar este posibil ca cele revelate in cadrul acestor intalniri sa socheze, sa dezamageasca sau sa nu satisfaca dorintele iluzorii ale mintii. ADEVARUL, insa, va fi tot timpul prezent si vom lucra impreuna pentru ca, dincolo de minte, revelarea acestuia sa se produca, aducand totodata si mintea la claritate, la rolul de instrument si nu de stapan.

  Data si ora: Vineri 01 iulie, intre 18:00 si 21:00

  Locatia: Bucuresti, zona metrou Stefan cel Mare (la inscriere veti primi adresa completa)

  Inscrierile se fac la e-mail: razvan@harmonygroup.ro sau la tel: 0723.225.802

  Locurile sunt limitate datorita spatiului, asa ca te rog sa confirmi inscrierea pana joi seara.

  Facilitatori: Razvan si Laura Filip

  Contributie modica pentru cheltuielile de organizare: 30 ron