•  Navigation
 • Descopera cine esti cu adevarat: 10 experimente care iti vor schimba viata!

 • Descopera prin 10 experimente inedite, concepute de catre maestrul Douglas Harring, cine esti cu adevarat dincolo de masca: Constiinta Infinita.

  Data si ora: sambata 29 noiembrie, 10.00 – 19.00

  Facilitator: Razvan Filip

  Contributie: 150 ron

  Inscrieri la e-mail razvan@harmonygroup.ro (cel tarziu pana vineri 28 noiembrie)

  Workshop Headless

  Prezentul workshop este un mod modern si inedit de a descoperi cine esti cu adevarat – prezenta constienta fara limite. Acesta este Sinele real al fiecaruia. Pe parcursul zilei veti fi ghidati intr-o serie de exercitii practice pentru identificarea prezentei constiente, exercitii care va invita sa faceti diferenta clara dintre ceea ce credeti ca sunteti si care este defapt Realitatea. Pentru asta nu trebuie sa credeti sau sa va imaginati ceva. Chiar daca suna uimitor, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa constatati si sa observati cu atentie ceea ce aceste 10 exercitii experientiale va arata, prin experienta directa.

  Ce comori veti descoperi: veti afla ca intreaga realitate aparent exterioara se intampla defapt inauntrul vostru.  Veniti la acest workshop pentru a descoperi prin experienta proprie acest adevar profund si minunat despre voi, invatand apoi sa re-descoperiti cine sunteti cu adevarat in viata de zi cu zi, oricand alegeti sa o faceti.

  Despre ce este vorba? Exercitiile care sunt baza acestui workshop au fost concepute de catre un om care a trait experienta Trezirii la Natura sa Fundamentala, filosof si arhitect englez pe nume Douglas Harding. Un om extrem de sincer, plin de gratie, al carui singur interes a fost sa ii ajute pe oameni sa se descurce cu Realitatea, Satori, Sinele real, Absolutul, Iluminarea, Dumnezeu, Totalitatea si Nimicul sau orice alt cuvant sau combinatie de cuvinte care denumesc Adevarata ta Natura. Douglas i-a spus “Headlesness” (lipsa capului). Experimentele simple ale lui Douglas Harding permit oricui sa vada ca sunt Prezenta Constienta vida ce contine si este simultan, Tot. Insa cuvintele nu pot reda aceste adevaruri, trebuie sa faci experimentele chiar tu si sa observi ce se intampla, fara a folosi memoria sau judecata. Nimic mai mult.

  Trebuie precizat de la inceput ca experienta aceasta este non-verbala si non-emotionala si cu greu poate fi redata in cuvinte, oricum niciodata in totalitate. Poate ca la prima vedere, la un nivel de suprafata, o asemenea experienta nici macar nu pare, insa faptul ca aceasta este o non-experienta devine un lucru extrem de profund si valabil. Daca a-ti vedea Sinele real ar fi o chestiune de intelegere sau de simtire, unii ar avea acces la aceasta experienta si altii nu. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Poti avea aceasta experienta, ghidata la inceput, oriunde, oricand, indiferent de ceea ce gandesti sau simti. Nu exista nicio gradatie, nicio ierarhie in Ea, nu exista mai bine sau mai putin bine – pur si simplu doar VEZI cine esti prin experienta directa.

  Ceea ce vezi – in cateva secunde – este ca nu esti mic, nu imbatranesti, nu esti separat ci ca, in propria ta experienta directa esti inifinit, etern si una cu tot. Tot ceea ce trebuie sa faci este lasi deoparte temporar tot ceea ce te astepti sa vezi si doar sa privesti la ceea ce se este prezent, ceva ce mai mult ca sigur ai trecut cu vederea chiar de cand erai copil. Nu este nevoie de nicio experienta anterioara spirituala sau de meditatie! Este o schimbare de perspectiva spectaculoasa, pentru ca vei intelege, poate pentru prima data, cine esti cu adevarat! Experimentele sustin intr-un mod extrem de facil oricui identificarea acestui loc din care de fapt privesti, aceasta nemiscare in care intreaga lume danseaza, aceasta non-minte plina de minte.

  Vom face 10 experimente practice din ceea ce Douglas Harring a numit “The Headless Way”:

  – punctul care nu exista

  – linia de jos

  – un singur ochi

  – in spate si dincolo

  – invartind lumea

  – capul oriunde si nicaieri

  – vederea reala

  – auzul real

  – tubul

  – cercul fara cap

  Workshopul va fi completat cu un alt exercitiu simplu si rapid pentru a vedea Cine suntem cu adevarat, un exercitiu genial de geometrie conceput de catre invatatorul spiritual Greg Goode. Un exercitiu menit a ne atrage atentia catre Observatorul real din spatele tuturor experientelor. Observator pe care il vom regasi in finalul exercitiilor practice prin intermediul unei meditatii non-duale nascuta din experienta directa a celui mai faimos invatator de non-dualism din Marea Britanie, Rupert Spira. In final, toti cei prezenti vor fi “bincuvantati” de catre energia inaltatoare de tip Deeksha, in cadrul a ceea ce este cunoscut sub numele de “Binecuvantarea Unimii” – sau Oneness Blessing.

  Evenimentul va fi sustinut sambata, 29 noiembrie si se va desfasura pe durata a 7 ore, incepand cu ora 10:00. Inscrierile se fac la adresa de email razvan@harmonygroup.ro, cu un mesaj care sa contine numele si un numar de telefon pentru comunicarea detaliilor complete in legatura cu workshopul. Costul participarii este de 150 ron, insa daca nu iti permiti, trimite-mi un mesaj si gasim impreuna un mod de a da inapoi Universului ceea ce vei primi in cadrul acestei intalniri. Daca ai intrebari, te rog sa le trimiti la adresa indicata mai sus. Locatia la care se va tine workshopul se va stabili vineri dimineata, asa ca astept inscrierea ta pana vineri la ora 09:00.