•  Navigation
 • Human Design si Eneagrama

 • Noce te ipsum! (Cunoaste-te pe tine insuti!) ne spuneau cu ceva timp in urma latinii. Cu si mai mult timp in urma scolile initiatice sau mari religii ale lumii cautau sensul vietii si al propriei existente. Cautare sensului vietii, cautarea Sinelui, a adevarului, matura si inteleapta, a trecut intotdeauna prin cunoasterea de sine. Practic, totul incepe de aici. Practic aici avem de lucru si tot de aici incepe libertatea, maturizarea, bucuria.

  Ce iti propunem?

  Sesiune individuala de lucru cu Human Design

  Vei primi profilul personal care iti dezvalui tipul de aura, Strategia si Autoritatea din Human Design, Crucea incarnarii, Portile si multe alte informatii importante – sub forma unui fisier doc de 60 – 80 de pagini, plin de exercitii de constientizare si teme de reflectie.

  Vom avea o sesiune de lucru in care iti vom explica cum se citeste profilul, ce anume contine si care este relevanta elementelor continute in el si care este in final scopul acestor informatii. Sesiunea dureaza undeva intre 5 si 6 ore.

  Exista posibilitatea unor discutii ulterioare, fie sub forma de intrebari pe email, fie la telefon. Pentru o noua intalnire si discutie beneficiezi de o reducere de 50% din pretul intreg.

  Cost: 350 ron

  Sesiune individuala de lucru cu Eneagrama

  Vom face impreuna testul de Eneagrama si vom identifica tipologia de Eneagrama si tipul de fixatie care sta la baza personalitatii tale. Vei primi o lista de exercitii de prezenta si constientizare, pentru dezvaluirea automatismelor pe care personalitatea ta le ascunde la cele mai profunde niveluri.

  Vei afla care este Ideea scara ce este baza tipologiei de Eneagrama, vei afla despre procesul prin care aceasta perspectiva sacra se transforma in fixatie de personalitate si ce se poate face pentru a reveni la taramul Prezentei care sustine intreaga personalitate. Vei primi material de studiu si lucru practic.

  Sesiunea dureaza intre 4 si 5 ore.

  Exista posibilitatea unor discutii ulterioare, fie sub forma de intrebari pe email, fie la telefon. Pentru o noua intalnire si discutie beneficiezi de o reducere de 50% din pretul intreg.

  Cost: 300 ron

  Scopul acestor sesiuni este constientizarea automatismelor si a zonelor obscurate ale constiintei, pentru accesarea adevaratei noastre naturi fundamentale dar, in acelasi timp, ele sunt instrumente dinamice de lucru pentru o viata de zi cu zi mai constienta, mai plina de valoare si sens de mai multa putere si vointa in depasirea problemelor, fie ca acestea sunt in propria familie sau le intalnesti la munca sau in alte medii.

  Nu am sa iti spun ca este ceva ce se intampla instantaneu, pentru ca este vorba despre un proces, iar procesul acesta inseamna maturizare. Asta inseamna ca este nevoie din partea ta de dedicatie si de lucru cu tine insuti, chiar si atunci (sau mai ales atunci) cand iti este greu. Beneficiile acestei munci probabil ca pot face subiectul celei mai mari carti pe care umanitatea o tot scrie de zeci de mii de ani, poate mult mai mult.

  Inscrieri: telefon – 0723.225.802, email: razvan@harmonygroup.ro, sau prin intermediul formularului de contact de pe site: http://harmonygroup.ro/contact