•  Navigation
  • Intalnirea cu Esenta (ceea ce suntem cu adevarat) - saptamanal la Harmony Group

  • Tema saptamanii: Constienta pura? Ce este, cum o putem recunoaste si ce beneficii poate aduce in viata noastra.- joi 9 iulie – ora 18:30.

    Salut prieten bun! As vrea sa iti reamintesc cate ceva despre tine. Poate deja stii aceste lucruri, insa ceea ce vreau sa iti spun pare a fi imposibil de practicat, pare a fi ceva despre care doar marii filosofi sau marii Maestrii spirituali au vorbit in felul acesta. Mai mult decat atat, au existat scoli mistice care au pastrat aceasta “cunoastere” in timpurile in care ea incepea sa se disipe sau in timpul marilor conflagratii prin care a trecut umanitatea. Ea a rezistat, modificata, in folcloarele populare, in basme, in texte antice criptate pentru ca doar cei care au cheia sa poata avea acces. Insa ceea ce este cel mai important este faptul ca aceasta cunoastere este “vie” si poate fi regasita in fiecare din noi, pentru ca este reamintirea propriei Esente, este cunoasterea directa a Sufletului nostru.

    Asa ca, te invit, in fiecare miercuri de la ora 18:30, in Bucuresti, la Palatul Universul (zona Universitate), sa dezlegam tainele Sinelui nostru real. Se poate sa discutam despre “Un curs in miracole”, despre traditia Sufi a Lataifa, despre Eneagrama, despre Prezenta si Constienta, despre tine si despre mine, despre Viata si despre cum sa ajungem sa iesim din automatismele care ne conduc inevitabil catre suferinta. Despre Mindfulness, despre Vindecare si despre Energie dar si despre Constiinta. Vom face exercitii si discutii libere pe cate un subiect pe care il vom alege in fiecare saptamana si care va fi subtitlul fiecarei Intalniri. In saptamana respectiva vom aprofunda subiectul prin diverse articole si postari pe facebook, invitandu-va sa participati la aceste constientizari. Ideea acestor intalniri este aceea de a crea un “Stup” care sa recolteze nectarul care deja exista in voi, in fiecare si sa-l transformam in mierea Sufletului, care curge odata cu trezirea propriei Constiinte la realitate. Nu este nici doar dezvoltare personala, nici doar dezvoltare spirituala, nici psihologie, ci toate la un loc, plus prezenta vie a Spiritului care, de fapt, infaptuieste Creatia in fiecare clipa.

    Daca doresti sa participi la aceste seri dedicate cresterii, maturizarii spirituale si regasirii de Sine, astept inscrierea ta la adresa de email razvan@harmonygroup.ro. Evenimentul are loc pe baza de donatie, care este folosita pentru acoperirea cheltuielilor legate de spatiul in care au loc intalnirile si alte cheltuieli legate de acestea (transport, materiale etc.).