•  Navigation
 • Interviuri pentru suflet: Lincoln Gergar

 • Descriere:
  Promotor Harmony Group – http://harmonygroup.ro
  Invitat: Lincoln Gergar – http://channelhigherself.com | http://channellinghigherself.com | http://higherselfteachings.com |https://www.youtube.com/user/ChannelH…

  Aceasta este prima discutie dintr-o serie lunga de interviuri, care au fost gandite ca o cale de a intelege mai bine ce este viata cu adevarat, unde sa ne cautam propria natura fundamentala si pentru a oferi o sansa de a recunoaste Prezenta propriului Suflet ce se manifesta in fiecare clipa a vietii tale.

  Lincoln este un canal curat pentru o Intelepciune Inalta ce tasneste dintr-o inima deschisa si pentru Iubirea ce curge odata ce recunosti aceasta Putere in interiorul tau. Cred ca este intr-un fel precum o coala alba de hartie pe care aceasta Iubire scrie ceea ce este necesar, la momentul potrivit, pentru cel care sta in fata acestei coli de hartie. Iar literele ce ajung aici incep sa straluceasca vii in fata ta, radiind aceasta subtila, dar extrem de puternica Forta care iti schimba Viata.

  Adevarul straluceste in cuvintele lui si peste tot in energia pe care o channelizeaza, iluminand colturile nevazute ale vietii tale, putand face in acest fel un pas mai aproape de natura ta fundamentala, de libertatea fara margini de acolo. Daca as privi retrospectiv in istoria umanitatii, as putea spune ca este o combinatie dintre un calugar tibetan tacut si Oracolul din Delfi. Poate ca aceasta imagine nu se ridica la inaltimea realitatii, insa va invit sa descopriti singuri cum stau lucrurile de fapt.