•  Navigation
 • MANDALA - Atelier de pictura si contemplatie, Bucuresti, 11 iunie 2017

 • Va invitam la un curs recreativ, in care vom invata sa ne lasam purtati de fluxul creativitatii, sa folosim elemente de geometrie sacra si simboluri arhetipale pentru a crea un obiect incarcat de pozitivitate pe care sa il putem contempla. Vom invata cum sa ne conectam la energia relaxanta sau energizanta a mandalei, vom face exercitii pentru aliniere pentru a putea accesa fluxul interior infinit de creativitate. Vom invata de asemenea ce presupune si cum contemplam o mandala. Nu este necesar sa stii sa desenezi sau sa pictezi. Vei invata tot ce este necesar pe durata atelierului iar la final vei fi uimit de frumosul care poate iesi din propriile tale maini. Vei primi si vei invata o tehnica simpla de baza pe care vei putea construi, pe viitor, infinite modele de mandale.

  DSC_0322

  “Mandala” este un cuvant sanskrit care inseamna cerc, dar in acelasi timp este un simbol sacru pentru intregul univers. In acest sens, exercitiul de creare a unei mandale simbolizeaza transpunerea universului interior propriu intr-o forma materiala pe care o poti contempla ulterior, fie ca parte din procesul de auto-cunoastere, fie ca parte din practica de contemplatie in sine.

  Desigur ca vom si desena si picta, pentru ca este vorba despre un Workshop experiential. Fiecare va primi un carton panzat, va folosi instrumente de desen (creion, rigla, compas) si de pictura (pensule si culori acrilice), iar la finalul acestui curs va pleca acasa cu propria mandala, creata si conceputa in orele de curs. Fie ca alegi sa o folosesti pentru a-ti infrumuseta casa sau sa faci si din acest obiect de arta si parte a unei practici zilnice, beneficiile unui asemenea exercitiu sunt multiple.

  DSC_0383

  Te invit sa te imbraci lejer, pentru ca vom crea un cadru informal in care sa nu fim limitati de reguli stricte, poate doar de propriile simtiri, carora le vom da curs atunci cand vom crea propriile noastre mandale.

  Evenimentul are loc in Bucuresti, zona Rosetti in data de 11 iunie, duminica, incepand cu ora 10:00 si necesita o investitie din partea ta de 220 ron. Inscrierile se vor face fie la adresa de email razvan@harmonygroup.ro, fie la numarul de telefon 0723.225.802. Locurile sunt limitate la 10 persoane.

  Te asteptam cu drag sa dai frau liber propriei cretivitati, sa inveti elemente de geometrie sacra si cum sa “citesti” simbolurile din mandale pentru a putea profita de energia lor binefacatoare.