•  Navigation
 • Mindfull-miercuri

 • MIndfull-miercuri

  Tema intalnirii de saptamana aceasta este “Calea minimei rezistente – Calea iubirii de sine, a acceptarii si a bunului simt“. Cu cat intram mai profund in descoperirea Esentei realizam ca, indiferent de realizarile pe care le avem, indiferent de “capacitatea si dibacia” cu care citim o persoana sau extragem cele mai inalte si profunde intelegeri legate de Spiritul uman, tot la manifestare ne intoarcem. La modul in care relationam cu ceilalti, la cat de mult imbratisam viata in fiecare clipa, la cat de mult traim si acceptam ceea ce se intampla in interiorul nostru… in Sufletul nostru.

  Exercitii, introspectii, practica si iar practica, impletita la tot pasul cu intelepciune de viata, adevaruri inalte… simplitate maxima si dezvoltare complexa, o abordare in care punem la bataie intreaga noastre experienta si pasiune. Se spune ca timpul pe care ti-l petreci punand in practica pasiunile proprii nu este un timp pierdut ci o sansa de a aprofunda viata in toate capitolele care te atrag. Si vreau sa iti spun ca este adevarat!

  Vino sa privim impreuna in oglinda propriei constiente pentru a ne descoperi! Constientizam in fiecare zi cat de importanta este practica, asa ca vino sa practici, sa iesi pentru trei ore din cotidian si sa cauti sa vezi CINE ESTI. Sa inveti cum sa te observi, cum sa faci din fiecare clipa a vietii un exercitiu de alegere constienta, care, in final, vor conduce la o calitate a vietii mult imbunatatita si la o capacitate sporita de a te bucura de fiecare clipa, asa cum ea se dezvaluie de fiecare data, unica, proaspata, plina de lumina. O sansa de a intelege responsabilitatea pe care o avem in aceasta viata, aceea de a ne juca acest joc divin la maximul capacitatilor noastre din fiecare moment prezent. Si crede-ma, potentialul este infinit!

  Cand: in fiecare miercuri de la ora 19:00 – urmatoarea intalnire va avea loc miercuri 4 noiembrie.

  Unde: in Bucuresti, in zona Universitate (detaliile legate de locatie le vei primi pe email dupa inscriere).

  Cat: donatie libera.

  Inscrieri: la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802.

  Facilitatori: Laura si Razvan Filip

  Cine: Aici urmeaza sa raspunda fiecare!

  Nu ne limitam in ceea ce facem la o anumita tehnica sau abordare ci am invatat sa privim viata asa cum este ea, dinamica, plina de schimbare si evolutie. Asa ca este posibil sa abordam anumite probleme personale sau sa folosim o “tehnica” anume de vindecare sau echilibrare, daca simtim ca este cazul. Un atelier de cunoastere inovativ, bazat de intelepciunea vie a Vietii, care este la fel de vie in mine ca si in tine. O sansa de a o descoperi si tu si de a-ti construi viata pe o baza solida, care nu se schimba sau dispare la primul val pe care viata il arunca la picioarele noastre.