•  Navigation
 • Oameni frumosi: Ani Choying Drolma, o calugarita budista, o inima curata, un cantec al Sufletului

 • Daca ar fi sa scriu ceva despre Ani, cuvintele mi se par sarace. Prezenta sa este cea care graieste de la sine, curatenia sufleteasca, intelepciunea simpla a inimii si vocea sa care canta toate acestea va vor vorbi mult mai mult decat as putea spune eu in o suta de pagini.

  Asa ca va las in prezenta acestui om frumos, va las sa o ascultati pe Ani Choying Drolma intr-un interviu pe parcursul caruia puteti privi, macar pentru o ora, la viata si la lume, prin ochii puritatii.

  Vizionare placuta!

  Si daca impletesti o prezenta binecuvantata ca cea a lui Ani Choyng Drolma cu meditatia cantata si Mantra Compasiunii, poti simti pentru 10 minute ce inseamna sa experimentezi linistea mintii, sa pasesti dincolo de timp, condus de energia vie a cuvintelor sacre. Poate cea mai apropiata experienta de starea pura de compasiune pe care o poti avea ca si experienta. Lasati sa curga prin voi vibratia curata a compasiunii si ea va va transforma. Pentru ca acesta nu este un cantec simplu, ci este un exercitiu buddhist pentru integrarea compasiunii cat mai profund in fiinta, astfel transformand-o complet, vindecand-o si ridicand-o pe un alt nivel de constiinta, din care compasiunea se manifesta natural, in fiecare clipa.

   

  Namo Ratna Tra ya ya Namah Arya Gyana Sagara
  Vairocana Byuha Raja ya Tathagataya
  Arhate Sam *** Sam buddhaya
  Namah Sarva Tathagate Bhayh (Bhe)
  Arhate
  Bhayh (Bhe) Samyak Sam buddha Bhayh (Bhe)
  Namah Arya Avalokite /shvaraya
  Bodhisattvaya Mahasattvaya
  Maha karuni ka ya Tad /ya /tha Om Dhara Dhara Dhiri
  Dhiri
  Dhuru Dhuru Itte ve ite Chale Chale Prachale Prachale
  Kusume Kusuma
  Vare Ile Mele Cete Jvalam-Apanaya Svahah