•  Navigation
 • SATSANG - In lumina adevarului

 • Satsang Hermitage

  Fericirea, implinirea se atinge atunci cand esti intreg. Orice separare, orice disensiune care ramane neclarificata creaza impresia separarii, de unde cautarea si suferinta.

  Esti nefericit/a? Afla cine esti si nefericirea ta se va transforma, nu vei mai fi tu cel/cea care este nefericit/a ci vei avea experienta nefericirii privita ca intreg. Esti trist/a? Afla cine esti si trstetea ta se va transforma, nu veim ai fi tu cel/cea care este trist/a, ci vei avea experienta tristetii privita ca intreg.
  Intregul nu este afectat de personal decat atunci ccand este identificat cu el. Dar tu, tu esti intregul care se crede personal, mic, prins…

  Invitatia mea este de a oferi un spatiu luminos in care sa vezi aceasta identificare si sa iti reamintesti cine esti. Fiecare clipa a vieii noastre este propice acestei recunoasteri insa, in Satsang, stiind in mod constient ca esti aici pentru asa ceva, sansele cresc. Ele cresc si proportional cu capacitatea de a te abandona acestei clipe care se intinde, mereu, in eternitate.

  Donatie: 30 ron
  Prezenta: constienta

  Cand: duminica 22 mai de la ora 11:00 la ora 13:00 la Hermitage Spiritual Urban Hub.