•  Navigation
 • Serile Armoniei: Lataifurile, organe de simt ale Sufletului: PUTEREA

 • Mesajul HarmonyGroup catre tine este:

   

  „Trezeste-te! Esti mai mult decat crezi,

  esti Constiinta pura,

  esti Una cu Tot si Toate,

  esti totalitatea si fiecare nuanta in parte a acestei totalitati!

  Poti ajunge sa traiesti experienta a ceea ce esti cu adevarat in decursul acestei vieti!

  Poti deveni libertatea insasi, iubirea insasi, bucuria insasi, pacea insasi!

  Asta si esti deja, trebuie doar sa iti amintesti”

   

  Aceasta „trezire” face obiectul fiecarei seri de miercuri in care ne vom intalni pentru explorarea naturii Fiintei si Vietii prin discutii, intrebari si raspunsuri, exercitii si meditatii menite sa te aduca in acel punct in care sa poti avea experienta directa a ceea ce Esti cu Adevarat: CONSTIINTA PURA, eliberata de orice limitare, suferinta sau anxietate. Trezirea spirituala, realizarea sinelui sau iluminarea reprezinta nucleul, Sensul acestor seri la care invitam pe toti cei care se afla „in cautarea Adevarului Ultim” si vor sa invete cum sa il traiasca la propriu, ca experienta directa, dincolo de cunoasterea imprumutata din carti, conferinte si alte surse de informare cognitiv-metala.

  Noi am cautat si am gasit. Stim in acelasi timp ca tot timpul exista ceva nou si ca experienta noastra este inca in desfasurare, o desfasurare fara sfarsit.

  Daca vrei si tu sa incepi sa afli Adevarul despre tine, te asteptam cu drag la aceste seri de explorare a spatiului Constiintei, singura dimensiune a Fiintei tale care te reprezinta cu adevarat.

  Organele de perceptie ale SUFLETULUI (Calitati esentiale) – PUTEREA

  Miercuri 17 septembrie vom continua calatoria. Sufletul nu este o entitate, separata, independenta. Este o forma de manifestare a Constiintei care permite calatoria in Universul fizic (incluzand toate planurile de manifestare, sau asa zisele dimensiuni ale Universului). Si pentru ca sufletul este inseparabil si intim parte din, facut din, inclus in, parte a Constiintei Universale, a ceea ce noi cateodata numim Dumnezeu, are si anumite calitati esentiale pe care le putem recunoaste atunci cand se nasc in noi, in manifestare. Constientizarea acestor calitati esentiale este una dintre “metodele” de a ne descoperi propriul suflet in actiune. De a intelege ce este Viata. De a ne raspunde la toate intrebarile existentiale pe care le avem sau de a trai plini de bucurie, iubire si pace. Daca miercurea trecuta am cautat sa intelegem, sa simtim, sa traim realitatea Vointei propriului Suflet, pe 17 septembrie vom gusta din parfumul sufletului numit: PUTERE. O prezenta de culoare rosie care ne sustine de fiecare data cand credem ca ni s-au epuizat resursele, ne impinge inainte in descoperire, in experienta, misca energia care roteste planetele in jurul stelelor. O analogie extrem de sugestiva o regasim in puterea si curajul cu care samanta – care ar putea rezista in forma ei condensata multe sute de ani, poate chiar mai mult – isi gaseste puterea de a sparge coaja tare, de a traversa pamantul roditor si de a-si expunde partile cele mai vulerabile lumii. De a avea puterea de a-si imprastia parfumul unic lumii, constienta de efemeritatea acestei actiuni, dar si de persistenta acestei calitati care impinge viata inainte. O PUTERE care tine cont de tot ceea ce este in jurul ei si creeaza o miscare sincrona cu tot ceea ce este… VIATA.

  Miercurea aceasta vom continua calatoria.

  vom intra din nou in tacerea care “ascunde” Infinitul. Ne vom cufunda in liniste, dincolo de minte si forma. Vom sonda aceasta dimensiune a fiintei noastre, unica in care sta inscris Adevarul despre natura noastra reala.

  vom interactiona prin dialog clarificator cu participantii care vor sa iasa in fata pentru sporirea Constientizarilor a ceea ce sunt dincolo de forma facilitand intrarea lor in spatiul a ceea ce Sunt cu Adevarat, Constiinta Pura. Vom lucra atat cat ne permite timpul, pe cazurile concrete ale celor prezenti pentru a sparge zidul conditionarii si pentru a spori constientizarea Luminii interioare care se cere trezita. Iar cine nu simte inca sa vorbeasca va putea ramane in liniste si isi va putea imbogati constientizarea ascultand si integrand cele discutate si impartasite de ceilalti.

  vom incheia seara cu o meditatie de cufundare in linistea din Centrul Fiintei noastre in care ne vom conecta la aceasta calitate esentiala a sufletului (lataif) pentru a ne gasi Centrul de Putere Interioara.

  Pentru cei care deja au participat la atelierele noastre de week-end, intalnirea aceasta este o oportunitate de aprofundare a practicii, pentru cei noi care pasesc pe calea explorarii Constiiintei poate fi un un inceput interesant, pentru cei care sunt deja pe Cale este o seara utila de practica in lucrul cu inlaturarea vacarmului mental si atingerea starii de pace si lumina interioara.

  Daca te-ai hotarat sa pasesti pe calea Trezirii, daca ai decis ca a venit timpul sa nu mai traiesti pe pilot automat si sa incepi sa descoperi adevarata dimensiune a Ceea de Esti, te asteptam cu drag miercuri, ora 18.30, la Centrul de terapiii complementare Forta Vietii (Zona Unirii), intr-o atmosfera deschisa, cu oameni la fel de frumosi si deschisi, pentru a face impreuna inca un pas catre Adevarata Natura a Fiintei noastre.

  Centrul de terapii complementare Forta Vietii se afla pe Splaiul Independentei nr. 2J, etaj 1, apartament 06, (interfon 06 – usa se afla la mijlocul cladirii, sub un portic (copertina de beton si stalpi), pe usa cu grilaj metalic este un bilet mare pe care scrie 2J), vis-a-vis de Tribunalul Bucuresti. Evenimentul se tine pe baza de donatii, care vor fi impartite pentru achitarea spatiului pus la dispozitie de catre extraordinar de iubitoarele noastre gazde de la Forta Vietii, pentru asigurarea transportului nostru la eveniment (datorita faptului ca locuim in afara Bucurestiului) si pentru eventualele materiale pe care le vom folosi pe viitor in cadrul exercitiilor practice ce vor face obiectul unor intalniri viitoare, intr-un cuvant pentru posibilitatea continuarii activitatii pe care o derulam, insa nu vom conditiona prezenta nimanui de o suma de bani, astfel acordand oricui sansa de a afla Cine este cu ADEVARAT. Serile Armoniei incep la ora 18:30 si se termina la ora 21:30, conform programului centrului. Va rugam sa va anuntati prezenta la eveniment la adresa de email razvan@harmonygroup.ro sau la numarul de telefon 0723.225.802, pentru ca numarul de locuri din sala este limitat (de la un anumit nivel de perceptie).

  facilit copy