•  Navigation
  • Starea naturala: iluminarea (lumina interioara)

  • Cine sunt eu? Ce este mintea? Ce sunt gandurile? Ce este Eu-ul? Care este sursa acestui EU? Unde se gaseste? Are forma? Are nume? Are existenta? Un vortex infinit care se invarte constant in jurul aceluiasi centru, care ne este zi de zi punctul de perspectiva asupra vietii, asupra existentei care este parte din VIATA, dar in acelasi timp o alegere constienta pentru experienta pe care o avem, un instrument esential pentru a ne putea experimenta intr-o stare in care credem si simtim ca suntem separati de orice altceva este Eu.

    Intrebari care se lovesc si se oglindesc in propria minte. Si atunci cand mintea devine redundanta se opreste ca orice masinarie artificiala care incearca sa “traga impotriva lui”, ca un motor care incearca sa isi invinga propria forta, folosindu-si forta impotriva ei insasi. Atunci cand mintea este pusa sub lumina propriului suflet, incercand sa isi gaseasca sursa, lumina care ii da viata de fapt, mintea se topeste devenind una cu lumina care ii da viata. Se intoarce pe dos, in starea INITIALA, in non-starea iubirii pure si infinite care este TOT. Cuvintele desigur ca sunt de plastic aici si orice explicatie devine un exercitiu de reintoarcere in minte, insa asa cum din samanta creste o planta minunata, care este o alta extensie constienta a lui Dumnezeu, din cuvintele pline de lumina creste o stare minunata care este esenta fiintei umane: ILUMINAREA.

    O stare pentru care nu trebuie sa faci nimic, pentru ca este insasi starea ta de existenta, insasi viata.

    Va invit sa fiti martori “activi” la procesul extrem de simplu de a deveni constient, treaz, prezent in momentul ACUM. Si atunci cand priviti acest videoclip imaginati-va ca sunteti acolo in fata lui Papaji, cu figura calda si radianta a lui Ramana Maharshi deasupra, in lumina acestei materializari ale INFINITULUI caruia apropiatii ii spuneau PAPA… si traiti clipa, nu exista nicio separare intre acel moment si cel prezent, este doar o instanta pe care nu ati constientizat-o in interiorul constiintei voastre. Faceti acest exercitiu cu zambetul pe buze si in liniste in interior!